Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od
uređen od Monika Kiris

Može li se i dalje priključiti besplatnom dječjem festivalu ZGodionica na Bundeku 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Nije kasno – ZGodionica na Bundeku traje još deset dana!

Na južnoj strani jezera Bundek već se tjedan dana održava veliki dječji festival za male i velike ZGodionica. Tko još uvijek nije stigao posjetiti ovaj popularni festival i uživati na besplatnim radionicama, sportu, igrama i animacijama, ziplineu, oslikavanju lica, pričama za laku noć i brojnim drugim aktivnostima, vremena ima još deset dana, točnije do 11. rujna 2022.

ZGodionica Bundek

Već su se stotine mališana imalo prilike uvjeriti da je na ZGodionici najbolja zabava prije povratka u školske klupe, te isprobati neke od brojnih uzbudljivih i zabavnih aktivnosti iz bogatog rasporeda festivala. ZGodionica ima za svakoga po nešto, od sadnje bilja, izrade pokusa, plesa na svili, squasha i badmintona, plesa, crtanja i još toliko toga!

A i roditelji mogu doći na svoje i uživati u osvježavajućim pićima i slanim zalogajima u ugostiteljskoj zoni, te istovremeno držati djecu na oku dok se zabavljaju u obližnjim zonama.

Da stvar bude bolja, u petak 2. rujna u goste ZGodionici dolazi jedinstveni Ogulinski festival bajke koji će u Zagreb donijeti dašak bajkovitog stvaralaštva Ivane Brlić-Mažuranić. Tako će se na ovaj poseban dan održati i pripovijedanje bajki koje je napisala ova poznata hrvatska spisateljica, predstava Šareni svijet za bolji svijet, kreativna radionica slikanja na pjeni za brijanje, animacija mađioničara Jape i Leeedena priča s kul pokusima.

ZGodionica Bundek

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata tijekom tjedna te od 10 do 23 sata vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima su besplatni. Detaljan program i sve informacije dostupni su na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice. U slučaju lošeg vremena, program se privremeno odgađa, a ZGodionica se odmara i čeka mališane da joj se pridruže čim kiša stane.

Slična pitanja

1 odgovor 184 👀
1 odgovor 501 👀
1 odgovor 302 👀
1 odgovor 549 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...