Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od Monika Kiris
uređen od Znatko

Kakvo će biti otvorenje besplatnog dječjeg festivala ZGodionica 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Sutra na Bundeku počinje ZGodionica – festival za male i velike

Sutra, u petak 26. kolovoza 2022. na zagrebačkom jezeru Bundeku, počinje najbolji dječji festival ZGodionica. Festival će trajati punih 17 dana tijekom kojih će se održati niz besplatnih radionica, sportskih aktivnosti, igara i animacije, a neće nedostajati niti ugostiteljske ponude sa snackovima i pićima po svačijem guštu.

Aleksandra Pernar / ZGodionica Bundek

Ovogodišnji festival sutra u 18 sati otvorit će veeeliki znanstveni show Ledeni izlet kojim će ekipa iz AHA Pokusa dati svoj doprinos borbi protiv globalnog zatopljenja i to - lokalnim zamrzavanjem!

U programu koji slijedi u narednih 17 dana sudjelovat će, između ostalih, i Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatska olimpijska akademija, Muzej iluzija, Prijatelji životinja, Udruga Smiješak za sve, te Ogulinski festival bajke koji 2. rujna 2022. gostuje na Bundeku. Tu je i Energetski institut Hrvoje Požar s EU projektom LABEL2020 u okviru kojega je i osmišljen simpatičan lik Labelko koji također dolazi na ZGodionicu.

Aleksandra Pernar / ZGodionica Bundek

Male ljubitelje biljaka i prirode razveselit će radionice sadnje bilja koje će održati Đardin, zagrebačka concept cvjećarna.  Nikako se ne smije propustiti niti fantastična radionica plesa na svili, koji je sjajan način da djeca razviju fizičku snagu, kondiciju i fleksibilnost dok se istovremeno zabavljaju i upoznaju nove prijatelje. Ples na svili je kombinacija gimnastike, plesa i akrobacija i pomaže razvoju lokomotornog sistema svakog djeteta. Najbolje od svega je to što iskustvo nije potrebno, samo treba doći u udobnoj odjeći.

Osim toga, na rasporedu su i sportske aktivnosti poput squasha, badmintona, košarke i crossfita, Harry Potter radionice Ministarstva magije, plesne radionice Universe Dance Crewa, radionice Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, te luda slikaonica s mlijekom i pjenom za brijanje, crtanje grafita, upoznavanje sa zdravom prehranom i još štošta. Na Bundek će doći i baka pletilica, učitelji Škole engleskog jezika Helen Doron, mađioničar Japa i veseli klaunovi Crveni  nosovi. Ne smiju se propustiti niti zipline, uzbudljive kazališne predstave, dječji disko, te najljepše priče za laku noć.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata tijekom tjedna te od 10 do 23 sata vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima su besplatni. Detaljan program i sve informacije dostupni su na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice.

Slična pitanja

1 odgovor 182 👀
3 odgovora 433 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...