229 pregleda
Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od Monika Kiris

Kada se održava besplatan dječji festival ZGodionica 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Neviđena zabava prije povratka u školske klupe – počinje ZGodionica!

ZGodionica, prvi i jedini festival Hrvatskoj koji na jednom mjestu malima i velikima pruža mogućnost spoznavanja, usavršavanja, ali i orijentiranja svojih kreativnih, umjetničkih, sportskih, znanstvenih i brojnih drugih afiniteta, 26. kolovoza 2022. otvara svoja vrata na zagrebačkom jezeru Bundek.

Najbolji dječji festival ZGodionica zna što klincima treba nakon uživanja na moru i prije povratka u školske klupe - još malo lude i nezaboravne zabave. Pred nama je novih 17 dana besplatnih radionica, sportskih aktivnosti, igara i animacije te, naravno, ugostiteljska livada s omiljenim snackovima i pićima i vesela i šarena scenografija. Naravno, dolazak je potvrdio i omiljeni div koji će prespavati i ovogodišnje izdanje.

ZGodionica Bundek

Sportska livada i ove će godine ugostiti zagrebačke sportske klubove, a klinci i klinceze naučit će sve o olimpizmu i olimpijskim vrijednostima, squashu, badmintonu, košarci, crossfitu….i ludo se zabaviti uz popularni program Odmorko Školskog športskog saveza grada Zagreba. Brojne radionice i ove godine priređuju dobro poznata ekipa iz A-HA pokusa (znanstvene radionice), Ministarstva magije (Harry Potter radionice), Universe Dance Crewa (plesne radionice), Hrvatskog prirodoslovnog muzeja,  a tu su još i luda slikaonica s mlijekom i pjenom za brijanje, ples na svili, sadnja i njega biljaka, crtanje grafita, upoznavanje sa zdravom prehranom i još mnogo toga.

Super iznenađenje čeka i najmlađe radoznalce: na Bundek dolaze genijalni  teacheri i teacherice iz Škole engleskog jezika Helen Doron, mađioničar Japa i veseli klaunovi Crveni  nosovi.  Ove godine ZGodionici se pridružuje i baka pletilica pa će mališani, osim usvajanja vještina baratanja iglicom i koncem, naučiti ponešto i o zaboravljenim tehnikama poput makramea. Naravno, ZGodionica ne bi bila to što jest i bez kazališnih predstava Ivice i Viktora iz Šarenog svijeta, dječjeg diska i najljepših priča za laku noć o kojima se brinu tete pričalice iz udruge Smiješak za sve.

Mogu odahnuti i oni željni malo više adrenalinskih aktivnosti - ne jedna, već dvije linije zipa ponovno su s nama na Bundeku.

Mame, tate, djedovi i bake i svi ostali „veliki“ mogu odmoriti i držati klince na oku uz finu klopu i cugu u posebnoj zoni za uživanje. Tamo će pronaći zdrave sokove i sendviče, fine smoothije, burgere, slasne palačinke, kokice i najbolje fritule. I - neka ostane među nama - bit će i koktelčića za odrasle.

ZGodionica Bundek

ZGodionica počinje u petak 26. kolovoza i traje sve do nedjelje 11. rujna. Otvorenje ovogodišnjeg, petog izdanja, obilježit će veliki znanstveni show u 18 sati. Prvi dan mališane očekuje i predstava Šarenog svijeta, igrokaz o Labelku, radionica ručnih radova, Crveni nosovi, dječji disko i puno zabave na sportskoj livadi.

Detaljan program i sve informacije o festivalu bit će dostupni na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice. Radno vrijeme festivala je od 16 do 24 sata tijekom tjedna te od 10 do 24 sata  vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima se ne naplaćuju.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...