164 pregleda
Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od Monika Kiris (7.4k bodova)

Kada se održava besplatan dječji festival ZGodionica 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Redakcija

Neviđena zabava prije povratka u školske klupe – počinje ZGodionica!

ZGodionica, prvi i jedini festival Hrvatskoj koji na jednom mjestu malima i velikima pruža mogućnost spoznavanja, usavršavanja, ali i orijentiranja svojih kreativnih, umjetničkih, sportskih, znanstvenih i brojnih drugih afiniteta, 26. kolovoza 2022. otvara svoja vrata na zagrebačkom jezeru Bundek.

Najbolji dječji festival ZGodionica zna što klincima treba nakon uživanja na moru i prije povratka u školske klupe - još malo lude i nezaboravne zabave. Pred nama je novih 17 dana besplatnih radionica, sportskih aktivnosti, igara i animacije te, naravno, ugostiteljska livada s omiljenim snackovima i pićima i vesela i šarena scenografija. Naravno, dolazak je potvrdio i omiljeni div koji će prespavati i ovogodišnje izdanje.

ZGodionica Bundek

Sportska livada i ove će godine ugostiti zagrebačke sportske klubove, a klinci i klinceze naučit će sve o olimpizmu i olimpijskim vrijednostima, squashu, badmintonu, košarci, crossfitu….i ludo se zabaviti uz popularni program Odmorko Školskog športskog saveza grada Zagreba. Brojne radionice i ove godine priređuju dobro poznata ekipa iz A-HA pokusa (znanstvene radionice), Ministarstva magije (Harry Potter radionice), Universe Dance Crewa (plesne radionice), Hrvatskog prirodoslovnog muzeja,  a tu su još i luda slikaonica s mlijekom i pjenom za brijanje, ples na svili, sadnja i njega biljaka, crtanje grafita, upoznavanje sa zdravom prehranom i još mnogo toga.

Super iznenađenje čeka i najmlađe radoznalce: na Bundek dolaze genijalni  teacheri i teacherice iz Škole engleskog jezika Helen Doron, mađioničar Japa i veseli klaunovi Crveni  nosovi.  Ove godine ZGodionici se pridružuje i baka pletilica pa će mališani, osim usvajanja vještina baratanja iglicom i koncem, naučiti ponešto i o zaboravljenim tehnikama poput makramea. Naravno, ZGodionica ne bi bila to što jest i bez kazališnih predstava Ivice i Viktora iz Šarenog svijeta, dječjeg diska i najljepših priča za laku noć o kojima se brinu tete pričalice iz udruge Smiješak za sve.

Mogu odahnuti i oni željni malo više adrenalinskih aktivnosti - ne jedna, već dvije linije zipa ponovno su s nama na Bundeku.

Mame, tate, djedovi i bake i svi ostali „veliki“ mogu odmoriti i držati klince na oku uz finu klopu i cugu u posebnoj zoni za uživanje. Tamo će pronaći zdrave sokove i sendviče, fine smoothije, burgere, slasne palačinke, kokice i najbolje fritule. I - neka ostane među nama - bit će i koktelčića za odrasle.

ZGodionica Bundek

ZGodionica počinje u petak 26. kolovoza i traje sve do nedjelje 11. rujna. Otvorenje ovogodišnjeg, petog izdanja, obilježit će veliki znanstveni show u 18 sati. Prvi dan mališane očekuje i predstava Šarenog svijeta, igrokaz o Labelku, radionica ručnih radova, Crveni nosovi, dječji disko i puno zabave na sportskoj livadi.

Detaljan program i sve informacije o festivalu bit će dostupni na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice. Radno vrijeme festivala je od 16 do 24 sata tijekom tjedna te od 10 do 24 sata  vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima se ne naplaćuju.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...