Monika Kiris u rubrici Priroda od Monika Kiris

Kada će biti održana akcija čišćenja plaže u sklopu Ada Divine Awakening festivala 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

U susret Ada Divine Awakening festivalu: Najavljena akcija čišćenja plaže Ade Bojane

Ada Divine Awakening festival će biti održan od 13. do 18. rujna 2022., na čarobnoj Adi Bojani u Crnoj Gori, a u nedjelju, 18. rujna, bit će održana akcija čišćenja obale ostrva, sa početkom u 12h. Zajedničko djelovanje organizatora i sudionika Ada Divine Awakening festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode, poslat će poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se posljednjih nekoliko godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali.

EXIT Press

Zbog važnosti Ade Bojane, festival će na dan zatvaranja, 18. rujna 2022., organizirati akciju čišćenja, kojom će ujedno biti obilježen i Međunarodni dan čišćenja obala, 17. rujan. Svi koji žele dati svoj doprinos očuvanju dragulja crnogorske obale, mogu se pridružiti akciji u 12h, na Ušću Bojane.

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala bit će održano u čarobnom okruženju Ade Bojane, od 13. do 18. rujna 2022., i okupit će preko 40 vodećih svjetskih edukatora, trenera, iscjelitelja i terapeuta iz područja partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i osobnog razvoja. ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja sudionika je „Povrati svoju moć“.

Na jednoj od energetski najjačih i najljepših destinacija Europe okupit će se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa osobne transformacije. Preko 80 radionica upotpunit će predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Julia Krakova i mnogi drugi, koji će sa posjetiteljima pokrenuti proces vraćanja vlastite moći.

„Conscious dancing“, „Unleashing abundance in relationships“, „Zen & Tantra“, i „The art of conscious relating“, „One divine love“ samo su neke od do sada objavljenih radionica, a cjelokupan program festivala stiže ubrzo! U glazbenom dijelu programa posjetitelje festivala pokrenut će Božo Vrećo, LAOR, Praful, Joseph Pepe Danza i mnogi drugi.

Paketi po promotivnoj cijeni od 359 eura dostupni do 9. rujna 2022.!

Ograničen broj paketa po promotivnoj cijeni od 359 evra dostupan je samo do 9. rujna! Smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

Slična pitanja

1 odgovor 221 👀
1 odgovor 130 👀
1 odgovor 278 👀
1 odgovor 292 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...