52 pregleda
Monika Kiris u rubrici Priroda od Monika Kiris (7.2k bodova)

Kada će biti održana akcija čišćenja plaže u sklopu Ada Divine Awakening festivala 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

U susret Ada Divine Awakening festivalu: Najavljena akcija čišćenja plaže Ade Bojane

Ada Divine Awakening festival će biti održan od 13. do 18. rujna 2022., na čarobnoj Adi Bojani u Crnoj Gori, a u nedjelju, 18. rujna, bit će održana akcija čišćenja obale ostrva, sa početkom u 12h. Zajedničko djelovanje organizatora i sudionika Ada Divine Awakening festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode, poslat će poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se posljednjih nekoliko godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali.

EXIT Press

Zbog važnosti Ade Bojane, festival će na dan zatvaranja, 18. rujna 2022., organizirati akciju čišćenja, kojom će ujedno biti obilježen i Međunarodni dan čišćenja obala, 17. rujan. Svi koji žele dati svoj doprinos očuvanju dragulja crnogorske obale, mogu se pridružiti akciji u 12h, na Ušću Bojane.

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala bit će održano u čarobnom okruženju Ade Bojane, od 13. do 18. rujna 2022., i okupit će preko 40 vodećih svjetskih edukatora, trenera, iscjelitelja i terapeuta iz područja partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i osobnog razvoja. ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja sudionika je „Povrati svoju moć“.

Na jednoj od energetski najjačih i najljepših destinacija Europe okupit će se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa osobne transformacije. Preko 80 radionica upotpunit će predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Julia Krakova i mnogi drugi, koji će sa posjetiteljima pokrenuti proces vraćanja vlastite moći.

„Conscious dancing“, „Unleashing abundance in relationships“, „Zen & Tantra“, i „The art of conscious relating“, „One divine love“ samo su neke od do sada objavljenih radionica, a cjelokupan program festivala stiže ubrzo! U glazbenom dijelu programa posjetitelje festivala pokrenut će Božo Vrećo, LAOR, Praful, Joseph Pepe Danza i mnogi drugi.

Paketi po promotivnoj cijeni od 359 eura dostupni do 9. rujna 2022.!

Ograničen broj paketa po promotivnoj cijeni od 359 evra dostupan je samo do 9. rujna! Smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...