137 pregleda
Nino Marić u rubrici Poslovanje od Nino Marić (15.5k bodova)

Organiziramo event i gdje pronaći hostese za naš event?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris (7.2k bodova)
uređen od Monika Kiris

Do hostesa za event možete doći na različite načine. Možete, primjerice, objaviti oglas na Facebooku u neke od brojnih grupa koje postoje upravo za tu svrhu (primjerice, grupa Tražim / nudim studentski posao). Na Facebooku postoje grupe gdje se osim objavljivanja oglasa za posao mogu naći i objave ljudi koji traže baš takav posao kakav nudite. Tako da vrijedi i to pokušati, uvijek se može naći par studentica kojima je potreban posao. 

Osim FB-a, svoj oglas možete objaviti i na drugim stranicama, poput:

Druga je opcija (možda i bolja opcija) da angažirate agenciju za hostese koja nudi vlastite hostese i promotore. Tako ćete imati garanciju da dobivate osobe koje su prošle potrebnu edukaciju i imaju dovoljno iskustva s takvim događajima. Angažirati agenciju znači imati određenu dozu sigurnosti da su vam na raspolaganju najbolje hostese za vaš događaj. Naravno, vi birate kakve točno osobe želite na svom eventu. 

U slučaju da vam je potreban manji broj hostesa (1-2), možete sami krenuti u potragu. Ali ako želite, možete angažirati agenciju koja će vam najvjerojatnije prepustiti hostese kako bi se mogli izravno s njima dogovoriti (a ne preko agencije). No ako vam je potrebno više hostesa, svakako bi bilo poželjno angažirati agenciju zbog lakšeg i bržeg pronalaženja adekvatnih hostesa. 

Agencije koje nude takve usluge su, primjerice:

+8 glasa
Josip Bilić od Josip Bilić (207 bodova)

missyprime.com  namjenjen za traženje poslovnih angažmana za  hostese, promotore, modele, influecere, statiste. Ovo je novi site jedini takav u regiji i nema naknade za usluge.

USLUGE ZA POSLODAVCE su:
Besplatna objava natječaja za posao
Osim što će Vaš  oglas/natječaj biti vidljiv svim posjetiocima portala, sustav missyprime.com  će dodatno  obavijestiti kandidate o novom radnom mjestu putem emaila i društvenih mreža, gdje provodimo redovite promotivne kampanje, tako i offline putem letaka i oglasnih ploča na javnim mjestima.

Sam proces javljanja kandidata na Vaš oglas se obavlja direktno putem web formulara ili uobičajenih komunikacijskih kanala bez posrednika i dodatnih troškova. Na Vašu e-mail adresu  će stizati svi podaci o prijavljenom kandidatu.

Objavi posao

Pristup bazi profila kandidata
Možete pristupiti pregledniku s listom svih profila kandidata, te pomoću filtera lako selektirati  listu traženih. Profil kandidata sadrži sve relevantne podatke, slike i kontakt. Za vidljivost profila kandidata nije potrebna registracija, ali za kontakt podataka je potrebna registriracija, što je trenutno besplatno i nakon toga možete direktno kontaktirati kandidate.  
Vidi kandidate


Ukoliko ste zainteresiranih za jednu od usluga možete se samostalno poslužiti na website-u ili se javiti meni za dodatna pitanja ili potrebne upute. 

Slična pitanja

3 odgovora
Robert Mali 08.06.2014. pitanje u rubrici Posao od Robert Mali (7.0k bodova)
2 odgovora
3 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
Marko Radić 30.03.2016. pitanje u rubrici Posao od Marko Radić (8.7k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...