Nino Marić u rubrici Poslovanje od Nino Marić

Organiziramo event i gdje pronaći hostese za naš event?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris
uređen od Monika Kiris

Do hostesa za event možete doći na različite načine. Možete, primjerice, objaviti oglas na Facebooku u neke od brojnih grupa koje postoje upravo za tu svrhu (primjerice, grupa Tražim / nudim studentski posao). Na Facebooku postoje grupe gdje se osim objavljivanja oglasa za posao mogu naći i objave ljudi koji traže baš takav posao kakav nudite. Tako da vrijedi i to pokušati, uvijek se može naći par studentica kojima je potreban posao. 

Osim FB-a, svoj oglas možete objaviti i na drugim stranicama, poput:

Druga je opcija (možda i bolja opcija) da angažirate agenciju za hostese koja nudi vlastite hostese i promotore. Tako ćete imati garanciju da dobivate osobe koje su prošle potrebnu edukaciju i imaju dovoljno iskustva s takvim događajima. Angažirati agenciju znači imati određenu dozu sigurnosti da su vam na raspolaganju najbolje hostese za vaš događaj. Naravno, vi birate kakve točno osobe želite na svom eventu. 

U slučaju da vam je potreban manji broj hostesa (1-2), možete sami krenuti u potragu. Ali ako želite, možete angažirati agenciju koja će vam najvjerojatnije prepustiti hostese kako bi se mogli izravno s njima dogovoriti (a ne preko agencije). No ako vam je potrebno više hostesa, svakako bi bilo poželjno angažirati agenciju zbog lakšeg i bržeg pronalaženja adekvatnih hostesa. 

Agencije koje nude takve usluge su, primjerice:

+9 glasa
Josip Bilić od Josip Bilić

missyprime.com  namjenjen za traženje poslovnih angažmana za  hostese, promotore, modele, influecere, statiste. Ovo je novi site jedini takav u regiji i nema naknade za usluge.

USLUGE ZA POSLODAVCE su:
Besplatna objava natječaja za posao
Osim što će Vaš  oglas/natječaj biti vidljiv svim posjetiocima portala, sustav missyprime.com  će dodatno  obavijestiti kandidate o novom radnom mjestu putem emaila i društvenih mreža, gdje provodimo redovite promotivne kampanje, tako i offline putem letaka i oglasnih ploča na javnim mjestima.

Sam proces javljanja kandidata na Vaš oglas se obavlja direktno putem web formulara ili uobičajenih komunikacijskih kanala bez posrednika i dodatnih troškova. Na Vašu e-mail adresu  će stizati svi podaci o prijavljenom kandidatu.

Objavi posao

Pristup bazi profila kandidata
Možete pristupiti pregledniku s listom svih profila kandidata, te pomoću filtera lako selektirati  listu traženih. Profil kandidata sadrži sve relevantne podatke, slike i kontakt. Za vidljivost profila kandidata nije potrebna registracija, ali za kontakt podataka je potrebna registriracija, što je trenutno besplatno i nakon toga možete direktno kontaktirati kandidate.  
Vidi kandidate


Ukoliko ste zainteresiranih za jednu od usluga možete se samostalno poslužiti na website-u ili se javiti meni za dodatna pitanja ili potrebne upute. 

Slična pitanja

3 odgovora 5.4k 👀
2 odgovora 837 👀
3 odgovora 413 👀
1 odgovor 337 👀
1 odgovor 934 👀
1 odgovor 428 👀
2 odgovora 707 👀
Maja Kos 18.04.2017. pitanje u rubrici Posao od Maja Kos
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...