240 pregleda
Nino Marić u rubrici Zdravlje i medicina od Nino Marić

Što za nas muškarce znači mjesec Movember?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Vaterpolisti VK Medveščak povodom Movembera skinuli sve osim brkova

I dok su hrvatski vaterpolisti na Olimpijadi 2008. godine zadržali brkove za sreću i u čast treneru Ratku Rudiću, igrači Vaterpolo kluba Medveščak svoje su brkove odlučili zadržati iz jednog potpuno drugog razloga - povodom još jednog Movembera. To je mjesec u godini u kojem je sve u znaku muškog zdravlja, podržali su kroz već dobro poznatu Philips kampanju #DajZabrij na zdravlje kojoj je glavni cilj podsjetiti muškarce na važnost preventivnih pregleda testisa.

Poznata je stvar da mnogi natjecateljski plivači i vaterpolisti uklanjaju gotovo sve dlake na tijelu pa ne čudi da su ove godine Philips OneBlade i klub sa Šalate odlučili surađivati. Osim što jedan od najpopularnijih brijačih aparata uspješno skida dlačice s brade, pazuha, prsa, nogu, on je i sjajno rješenje za lako ‘rješavanje‘ dlaka i na najosjetljivijim dijelovima tijela koje u ovom mjesecu svakako treba samopregledati. Činjenica da je uređaj vodootporan posebno je oduševila momke koji u bazenu provode svaki svoj dan.

Ispred fotoobjektiva fotografkinje Marine Rendulić snašli su se sjajno i pokazali svoje novo lice – s uređenim dlakama, stiliziranim frizurama i hrabrim brkovima.

Važno je pričati o raku prostate i raku testisa, isto kao i o mentalnom zdravlju muškaraca koji se možda bore s tim teškim bolestima. Stoga je sudjelovanje našeg kluba u ovoj Philipsovoj društveno odgovornoj kampanji bilo sasvim logično. Uz sve to, ako netko koristi brijače aparate, to su naši igrači. Sve se poklopilo i vrlo rado su momci primili OneBlade u ruke i postali modeli na jedan dan.

...ispričao je Zoran Curiš, trener i predsjednik zagrebačkog kluba Medveščak koji je kroz godine postojanja odgojio i velik broj reprezentativaca, koji na velikim međunarodnim natjecanjima osvajaju medalje za Hrvatsku. Među njima i zvijezde ove kampanje - Luka Tkalčec, Bojan Car, Paško Brajković, Nikola Miljak, Nikola Šimunović i Antonio Gavranić te olimpijac Pavo Marković.

Zabrijati na zdravlje, a i dobro se obrijati lako je uz Philips OneBlade uređaj – moćni hibridni brijači aparat koji svojim specifikacijama sve više oduševljava muškarce. Tehnologija dvostranih oštrica koje se pomiču 200 puta u sekundi, sigurno korištenje za vrijeme tuširanja, više razina češljeva, štitnik za osjetljivu kožu i teže dostupna mjesta – sve su to performanse ‘malog zelenog’ čuda, koji drugu godinu zaredom stoji iza kampanje koja potiče muškarce na razmišljanje o pozitivnom prihvaćanju sebe i svog tijela, kao i na važnost samopregleda testisa.

Studeni je zavladao! Vrijeme je da zabrijete na zdravlje i to nastavite činiti kroz cijelu godinu.

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
1 odgovor
Ivana Mačić 07.05.2022. pitanje u rubrici Društvo od Ivana Mačić
1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...