Marija Coner u rubrici Posao od
uređen od Znatko

Koji su koraci pri zapošljavanju studenata u redakciji na medijskoj platformi Znatko? Na mail sam dobila odgovor da moram riješiti test, a da se za sva ostala pitanja javim ovdje na Znatku. Ako riješim uspješno test, hoće li me netko kontaktirati sa Znatka za daljnje informacije? Kome u slučaju prolaska testa šaljem studentski ugovor?

Hvala unaprijed. :)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+16 glasa
Katarina Pofuk od

Taj test prema kojemu će vas oni valorizirati sastoji se od bilo kojih pet neogovorenih pitanja ovdje na Znatku. 

Prvo morate ispuniti vaš korisnički račun prema uputama koje možete pronaći ovdje: https://znatko.com/10286/kako-ispravno-ispuniti-svoj-osobni-javni-profil-na-znatku. 

Nakon toga odgovorite na pet pitanja iz rubrike Neodgovoreno. Prilikom odgovaranja bitno je da pazite na to da koristite odlomke i ponuđene alate kako bi vaš odgovor/tekst bio što pregledniji. Osim toga, bitno je da koristite ubacite slike, videozapise i slično. Pazite da ne kopirate tekstove s drugih stranica jer je to plagijat. Potrebno je parafrazirati ili naglasiti izvore. 

Nakon što završite s gore nabrojenim zadacima, pošaljite ponovno mail Znatku na isti mail kao i prije gdje napišite da ste obavili ono što su tražili od vas. Znatko će provjeriti vaše odgovore i javiti vam se s daljnjim uputama u što kraćem mogućem roku. Ako ćete proći, studentski ugovor šaljete Znatku. :)

+12 glasa
Marketing odjel d.o.o. od
uređen od Marketing odjel d.o.o.

Kome u slučaju prolaska testa šaljem studentski ugovor?

Nama šaljete studentski ugovor odnosno na email na koji ste se već javili.

Studentski ugovor prvo podignete i šaljete POTPISAN prije obavljanja posla, na našu firmu, upravo ovako kako je ovdje navedeno u ovim odgovorima:

Pitajte ako još nešto nije jasno. :)

+9 glasa
Mila Validžić od
Moja preporuka je da otvoriš račun i popuniš profil na Znatku i da se direktno im javiš tu preko Znatkovog sustava privatnih poruka da si zainteresirana odgovoriti i više od 5 pitanja na testu. Uzmi 5 kojih ti zadaju i odgovori na još toliko po svom izboru, samo da pokažeš entuzijazam i motiviranost da želiš raditi za Znatka.

Slična pitanja

2 odgovora 309 👀
1 odgovor 42 👀
5 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 298 👀
Lovro Gorup 15.11.2020. pitanje u rubrici Posao od Lovro Gorup
3 odgovora 749 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...