125 pregleda
Monika Kiris u rubrici Vjera i religija od Monika Kiris (8.8k bodova)

Kakve su duhovno-duhovite večeri koje prikazuje Laudato TV?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Katarina Pofuk od Katarina Pofuk (10.4k bodova)
uređen od Katarina Pofuk

S obzirom da me zanimaju takvi sadržaji, iz vlastitoga iskustva mogu reći da su duhovno-duhovite večeri nezaboravno i nevjerojatno iskustvo. Količina zajedništva, pozitivne energije i ljubavi ne može se opisati riječima. Stvarno se isplati doći i popratiti ih uživo.

Na tim večerima dobrodošli svi su mladi i oni koji se tako osjećaju. Održava se svakoga četvrtka od 19 sati u Bazilici svetoga Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu u Zagrebu. Večer se sastoji od Mise, klanjanja i slavljenja. S obzirom da tamo svakoga četvrtka dođe i do 500 mladih, dobro je doći već u 18:40 ako imate kakvih problema sa zdravljem pa morate sjediti. Ovaj događaj okuplja mlade iz cijele Hrvatske i dijaspore, a pogotovo studente koji su zbog studija došli u Zagreb. Ponekad imaju stanke za vrijeme blagdana, školskih praznika i slično, a o tome se možete bolje informirati na njihovoj instagram stranici. Susrete vodi fra Stjepan Brčina koji oduševljava svojim načinom evangelizacije i ljubavlju prema Bogu, bližnjima i životu.

Cijeli taj događaj na višu razinu podiže zbor evangelizacijske zajednice Sveti Duh i slavljenički bend Amorose koji je baš u procesu izdavanja svojega prvoga albuma. Osim njih, fra Stjepan Brčina jako često dovodi ljude sa snažnim svjedočanstvima koji dolaze ispričati svoja svjedočanstva i na taj način mijenjaju živote mnogim prisutnim ljudima. Ako se želite zabaviti i otvoreni ste za nova iskustva, ovo mjesto radosti i zajedništva je pravo mjesto za vas. 

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (131k bodova)

Duhovno-duhovite večeri uživo na Laudato TV-u

Četvrtkom od 26. siječnja 2023. u 19 sati

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

Duhovno-duhovite večeri, koje okupljaju mlade s područja cijelog Zagreba, mogu se gledati putem Laudato TV-a te su dostupne široj publici. Radi se o susretima za mlade koje organizira Evangelizacijska zajednica 'Sveti Duh' na čelu s voditeljem fra Stjepanom Brčinom

Susreti se održavaju svaki četvrtak u bazilici sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu, gdje dolazi i do tisuću mladih. Nude bogat duhovni sadržaj, započinju svetom Misom, čime naglašavaju važnost sakramenata, koji su izvor svakog duhovnog života.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

Zbor evangelizacijske zajednice i slavljenički bend 'Amorose' uljepšavaju susrete svojom glazbom. 'Amorose' su poznate i po nastupu na 'Progledaj srcem' na Maksimiru, a sudjelovat će i na idućem velikom molitvenom danu 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe' u Areni.  

Laudato TV prenosit će četvrtkom uživo svetu Misu u 19 sati, klanjanje u 20.45 sati i slavljenje u 21.35 sati. 

Duhovno-duhovite važne su na području evangelizacije, zbog čega se mnogo mladih odluči priključiti. Ljubav prema Isusu iskazuje se svetom pričesti i meditativnim klanjanjem, pod kojim se čuju suze, molitve i zahvale. Susreti završavaju radosnim slavljem, a radost je zarazna, poručuju fratri sa Svetog Duha. 

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.6k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...