Lucia Palinić u rubrici Društvo od

Cijeli Tik tok danas govori o lakoj zaradi i raznim tako zvanim, side hustleodnosno kako lako zaraditi od kuće. Upravo jedna od opcije lake zarade je Benable.

Lucia Palinić od
Benable je internetska stranica preporuka te pojedinci kada se prijave na stranicu imaju pravo postavljanja preporuka drugim članovima Benablea te primaju simboličan honorar nakon što netko kupi proizvod koji su baš oni preporučili.‌
Marin Duganđija od
Ben Able? :D

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+15 glasa
Mila Validžić od
Benable je online servis koji pomaže drugima da pronađu i podijele s prijateljima pouzdane preporuke za proizvode i usluge. Platforma pruža mogućnost kreiranja popisa raznih preporuka, a koje onda možete podijeliti s prijateljima, fanovima, klijentima, ostalima.

Preporuke možete pisati i na Znatku ako netko pita za nešto. :)
Dora Dominović 19.03.2023. pitanje u rubrici Web Marketing od Dora Dominović
29.08.2023. uređen od Znatko
Koliko mogu zaraditi na Benable?
+12 glasa
Jelena Škoda od

Pozdrav,
evo da se i ja oglasim na ovu temu. Benable koristim već više od mjesec dana i prezadovoljna sam. Slobodno vrijeme koje bi ionako potrošila na mobitelu sada ispunim radom na svom benable profilu. Uskoro ću dostići svoj cilj odnosno još malo ću doći do iznosa od 80 dolara. Preporučam da i Vi iskušate sreću s ovom stranicom možda se na kraju isplati. Evo imate moj kod: GXEWT
i link: benable.com/i/GXEWT. Koristeći moj kod ili link dobiti ćete 10% više provizije prvih mjesec dana, a budući da sam u ovome svemu duži preiod moj profil i moje recenzije mogu vam biti vodilja i inspiracija u stvaranju vašeg benable profila.

+10 glasa
Marin Duganđija od
Pa nitko da link stavi ostalima... E jeste neki. Evo ga od mene

https://benable.com/

Isprobajte s preporukama i listama. Možda nešto i zaradite. Ima tako nešto i AliExpress već dugo. Ne znam koliko Benable postoji. Zna li ko?
+9 glasa
Borna Matić od

Znači registrirajte se. Otvorite Benable račun. Napravite preporuke nekih proizvoda tamo. Možete te preporuke reklamirati na svojim kanalima društvenih mreža.

Kada netko stvarno kupi neki proizvod koji ste preporučili (dakle, preko vas!) dobivate dio love, npr. $1 ili 1€.

Što imate više takvih preporuka, veća je vjerojatnost da će preko vas ljudi kupovati i povećavati će vam se mjesečna zarada na Benable-u.

Laka zarada? Može biti. Ali i dalje je to posao kao i svaki drugi u koji morate uložiti svoj trudi i vrijeme. Oni koji su više u Binable recenzijama kažu da se ovo isplati. Za sada. :)

Slična pitanja

1 odgovor 68 👀
2 odgovora 301 👀
1 odgovor 362 👀
2 odgovora 576 👀
1 odgovor 283 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...