134 pregleda
Monika Kiris u rubrici Softver od Monika Kiris
promjena rubrike od Znatko

Kako radi softver AppManagerT za objedinjeno upravljanje IT rješenjima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

GFI Software najavljuje revolucionarni proizvod AppManager™

Platforma temeljena na oblaku konsolidira softverska sučelja i korisničke račune za pružatelje upravljanih servisa (MSP)

Globalni lider u softverskim rješenjima za male i srednje velike tvrtke (SMB) - GFI Software - objavio je svoju najnoviju ponudu proizvoda, GFI AppManager™. Ova inovativna platforma temelji se na oblaku pružajući GFI-jevoj globalnoj partnerskoj mreži pružatelja upravljanih servisa i prodavača "single-pane-of-glass" rješenje za jednostavno upravljanje komunikacijama, sigurnošću i mrežama.

MSP-ovi sada po prvi put mogu koristiti jedno sučelje za upravljanje svim svojim računima i proizvodima, zbog čega je upravljanje rješenjima njihovih klijenata jednostavnije.

Krešimir Petković / Visicom d.o.o. integrirane komunikacije 

Uz GFI AppManager, pokrivena je iznimna širina IT mogućnosti i potreba malih i srednjih poduzeća. MSP-ovi mogu trenutno prenijeti konfiguracije na sve uređaje kojima se upravlja, što olakšava administraciju niza instaliranih rješenja na više lokacija

Moguće je i praćenje te upozoravanje u stvarnom vremenu, dopuštajući MSP-ovima da budu obaviješteni o kvarovima ili nadolazećim kvarovima kako bi u što kraćem roku riješili problem. Osim toga, GFI AppManager pruža pokrivenost za IT rješenja u rasponu od poslužitelja e-pošte preko vatrozida do sigurnosti krajnjih točaka i potpuno je proširiv putem jednostavnog API-ja za dodavanje neograničene podrške za druga rješenja.

Platforma nudi i proaktivno praćenje ranjivosti i prijetnji među korisnicima, mrežama i aplikacijama kako bi IT timovi mogli spriječiti potencijalne sigurnosne proboje. 

Uz značajku RADAR™ GFI AppManager, nativna inteligencija prijetnji i mogućnosti odgovora automatizirane su strojnim učenjem, tako da IT timovi mogu brzo odgovoriti na sve potencijalne prijetnje, smanjujući rizik za kritične sustave i podatke organizacije.

Osim toga, GFI AppManager pomaže organizacijama da ostanu u skladu s važnim propisima kao što su GDPR, NIS2 i ISO27001. Rješenje GFI AppManager pruža sveobuhvatno izvješćivanje i mogućnosti analize nedostataka, omogućujući IT timovima da brzo identificiraju područja u kojima možda nisu usklađeni i poduzmu potrebne korake za ispravljanje situacije.

GFI AppManager trenutno je u zatvorenoj beta verziji i bit će općenito dostupan za izdavanje u prvom tromjesečju 2023. Za više informacija o GFI AppManageru i drugim GFI rješenjima posjetite web stranicu tvrtke.

Slična pitanja

1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...