31 pregleda
Monika Kiris u rubrici Softver od Monika Kiris (8.8k bodova)
promjena rubrike od Znatko

Kako radi softver AppManagerT za objedinjeno upravljanje IT rješenjima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (129k bodova)
uređen od Redakcija

GFI Software najavljuje revolucionarni proizvod AppManager™

Platforma temeljena na oblaku konsolidira softverska sučelja i korisničke račune za pružatelje upravljanih servisa (MSP)

Globalni lider u softverskim rješenjima za male i srednje velike tvrtke (SMB) - GFI Software - objavio je svoju najnoviju ponudu proizvoda, GFI AppManager™. Ova inovativna platforma temelji se na oblaku pružajući GFI-jevoj globalnoj partnerskoj mreži pružatelja upravljanih servisa i prodavača "single-pane-of-glass" rješenje za jednostavno upravljanje komunikacijama, sigurnošću i mrežama.

MSP-ovi sada po prvi put mogu koristiti jedno sučelje za upravljanje svim svojim računima i proizvodima, zbog čega je upravljanje rješenjima njihovih klijenata jednostavnije.

Krešimir Petković / Visicom d.o.o. integrirane komunikacije 

Uz GFI AppManager, pokrivena je iznimna širina IT mogućnosti i potreba malih i srednjih poduzeća. MSP-ovi mogu trenutno prenijeti konfiguracije na sve uređaje kojima se upravlja, što olakšava administraciju niza instaliranih rješenja na više lokacija

Moguće je i praćenje te upozoravanje u stvarnom vremenu, dopuštajući MSP-ovima da budu obaviješteni o kvarovima ili nadolazećim kvarovima kako bi u što kraćem roku riješili problem. Osim toga, GFI AppManager pruža pokrivenost za IT rješenja u rasponu od poslužitelja e-pošte preko vatrozida do sigurnosti krajnjih točaka i potpuno je proširiv putem jednostavnog API-ja za dodavanje neograničene podrške za druga rješenja.

Platforma nudi i proaktivno praćenje ranjivosti i prijetnji među korisnicima, mrežama i aplikacijama kako bi IT timovi mogli spriječiti potencijalne sigurnosne proboje. 

Uz značajku RADAR™ GFI AppManager, nativna inteligencija prijetnji i mogućnosti odgovora automatizirane su strojnim učenjem, tako da IT timovi mogu brzo odgovoriti na sve potencijalne prijetnje, smanjujući rizik za kritične sustave i podatke organizacije.

Osim toga, GFI AppManager pomaže organizacijama da ostanu u skladu s važnim propisima kao što su GDPR, NIS2 i ISO27001. Rješenje GFI AppManager pruža sveobuhvatno izvješćivanje i mogućnosti analize nedostataka, omogućujući IT timovima da brzo identificiraju područja u kojima možda nisu usklađeni i poduzmu potrebne korake za ispravljanje situacije.

GFI AppManager trenutno je u zatvorenoj beta verziji i bit će općenito dostupan za izdavanje u prvom tromjesečju 2023. Za više informacija o GFI AppManageru i drugim GFI rješenjima posjetite web stranicu tvrtke.

Slična pitanja

1 odgovor
Redakcija 18.08.2021. pitanje u rubrici Softver od Redakcija (129k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...