97 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Financije od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko
S obzirom da je nečije stanje bankovnog računa(osim na zahtjev suda) tajni podatak - da za istu treba znati koje tvornice - nekretnine netko posjeduje, da iste treba procjeniti financijski vješak ili više njih, za razna područja - itd..i uz činjenicu da je iznošenje nečijih privatnih podataka podložno zabrani,,vjerovanja sam da je to - dogovorna - muljaža, pa je tako, vlasnik Zare bogatiji od Muska..??

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+14 glasa
Adriana Horvat od Adriana Horvat

Ne bih baš rekla da izmišljotina koliko ona nije relana slika onog što se dešava u svijetu. Forbesova lista zaista prikazuje jedne od bogatijih ljudi svijeta, ali ona prava bogatstva ostaju neprikazana pa tako kraljevska obitelj Saudijse Arabije ima procijenjeno bogatstvo od čak jednog trilijuna dolara ili pak obitelj Rothschild o kojoj se uopće ne priča. 

Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Točno Adriana. Na to sam i mislio - nisam rekao da osobe koje oni stave na listu nisu super-bogate, već da je raspored naj bogatiji po redosljedu - izmišljen ili dogovoren sa tim osobama . 5+
+9 glasa
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Njihovo poslovanje i bogatstvo se ne mjeri kroz stanje privatnih računa.

Svi bogataši s Forbes-ove liste su vlasnici privatnih kompanija zbog poreznih razloga. Isplativije im je tako.

A poslovanje odnosno dobit, prihodi, imovina svih kompanija su - javan podatak. Kompanije moraju tu biti transparentne. Stoga je vrlo lako računati koliko imaju imovine bogataši, nema tu primjene npr. Zakona o GDPR-u, stoga je Forbes-ova lista stvarna.
Petra Marić od Petra Marić
to je moguće da su sve to javni podaci.

Slična pitanja

2 odgovora
4 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...