73 pregleda
Dora Dominović u rubrici Softver od Dora Dominović
uređen od Znatko

koja aplikacija ima najbolji filter za lijepo lice na fotografiji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Dina Kljajić od Dina Kljajić

A ovo ti je sličan odgovor kao i za najbolju alternativu za FaceApp kojeg ću ovdje i spomenuti.

 • FaceApp - top aplikacija za uljepšavanje lica na fotografijama, svakako ju preporučam kao jedno od najčešće korištenih. Jednostavna je.
   
 • AirBrush - još jedna popularna aplikacija za uljepšavanje koja nudi slične funkcije kao YouCam Makeup. AirBrush također nudi mogućnost uklanjanja neželjenih objekata iz fotografija.
   
 • YouCam Makeup - popularna aplikacija za uljepšavanje, puno funkcija, uključujući uklanjanje akni, uklanjanje crvenila, poboljšanje kontura lica i dodavanje šminke.
   
 • RetouchMe - aplikacija za uljepšavanje, tu lako možeš uklanjati nesavršenosti na koži. RetouchMe nudi i mogućnost promjene boje kose, očiju i odjeće.
   
 • Facetune - aplikacija za uljepšavanje koju je razvio Apple, a poznata je po svojim naprednim funkcijama - uključujući mogućnost pomlađivanja lica (!!!) i promjene oblika nosa i usana.
Marina Polić od Marina Polić
facetune (h) mije najbolji od svih ovih
+5 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Nemoj te ovaj odgovor uzeti za osobno, već ga pišem u globalu. Znam da svaka djevojka želi lijepo izgledati, ali, mnoge djevojke su došle u situaciju, radi umjetnog pretjerivanja sa ljepotom, da sa muškarcem mogu samo popiti kavu i - ništa više, jer se ,,,boje,, razotkrivanja svg fizičkog izgleda. Ako kontaš šta želim reći - jedno je djevojka koju upoznamo, a drugo je djevojka, kraj koje se u jutro - probudimo. To je uzelo tolikog maha, da se djeca od 13 - 14 godina šminkaju kao da imaju 25.g., nakon nekoliko godina takvog života, to po mom skromnom mišljenju postaju 2 osobe - ona, koja se u jutro otušira. i njezin Alter-ego koji nakon 3 sata šeta gradom, vjerujem da ova, koja šeta gradom sva u nekoliko vrsta šminke - nacrtanih obrva - umjetnih trepavica..itd - počinje ,,mrziti,.. onu što se jutros probudila i otuširala..kapiraš poantu priče..
Darija Magdalenić od Darija Magdalenić
To je uzelo maha i to treba zaustaviti. Ali stvar nije tako jednostavna. To je nešto s čim treba naučiti živjeti. Nove vještine trebaju današnjoj djeci.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...