121 pregleda
Dora Dominović u rubrici Softver od Dora Dominović
uređen od Znatko

koja aplikacija ima najbolji filter za lijepo lice na fotografiji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Dina Kljajić od Dina Kljajić

A ovo ti je sličan odgovor kao i za najbolju alternativu za FaceApp kojeg ću ovdje i spomenuti.

 • FaceApp - top aplikacija za uljepšavanje lica na fotografijama, svakako ju preporučam kao jedno od najčešće korištenih. Jednostavna je.
   
 • AirBrush - još jedna popularna aplikacija za uljepšavanje koja nudi slične funkcije kao YouCam Makeup. AirBrush također nudi mogućnost uklanjanja neželjenih objekata iz fotografija.
   
 • YouCam Makeup - popularna aplikacija za uljepšavanje, puno funkcija, uključujući uklanjanje akni, uklanjanje crvenila, poboljšanje kontura lica i dodavanje šminke.
   
 • RetouchMe - aplikacija za uljepšavanje, tu lako možeš uklanjati nesavršenosti na koži. RetouchMe nudi i mogućnost promjene boje kose, očiju i odjeće.
   
 • Facetune - aplikacija za uljepšavanje koju je razvio Apple, a poznata je po svojim naprednim funkcijama - uključujući mogućnost pomlađivanja lica (!!!) i promjene oblika nosa i usana.
Marina Polić od Marina Polić
facetune (h) mije najbolji od svih ovih
+5 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Nemoj te ovaj odgovor uzeti za osobno, već ga pišem u globalu. Znam da svaka djevojka želi lijepo izgledati, ali, mnoge djevojke su došle u situaciju, radi umjetnog pretjerivanja sa ljepotom, da sa muškarcem mogu samo popiti kavu i - ništa više, jer se ,,,boje,, razotkrivanja svg fizičkog izgleda. Ako kontaš šta želim reći - jedno je djevojka koju upoznamo, a drugo je djevojka, kraj koje se u jutro - probudimo. To je uzelo tolikog maha, da se djeca od 13 - 14 godina šminkaju kao da imaju 25.g., nakon nekoliko godina takvog života, to po mom skromnom mišljenju postaju 2 osobe - ona, koja se u jutro otušira. i njezin Alter-ego koji nakon 3 sata šeta gradom, vjerujem da ova, koja šeta gradom sva u nekoliko vrsta šminke - nacrtanih obrva - umjetnih trepavica..itd - počinje ,,mrziti,.. onu što se jutros probudila i otuširala..kapiraš poantu priče..
Darija Magdalenić od Darija Magdalenić
To je uzelo maha i to treba zaustaviti. Ali stvar nije tako jednostavna. To je nešto s čim treba naučiti živjeti. Nove vještine trebaju današnjoj djeci.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
4 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...