Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Politika od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko
Opisao sam u jednom pitanju - kako su ameri i koalicija odvojili kosovo od srbije - tad, još formalno SRJ  iako u crnoj gori nije ništa bomardirano - dali je rusko zauzimanje krima - kopija Američke akcije jer ni jedna nije odobrena UN-ovom rezolucijom., i dali su ta 2 čina praktično ,,umiranje,, UN-a ..? jer je , jedan presedan - izrodio - drugi. (ta, 2 čina, mogu prouzročiti i 3. - da kina bez odobrenja UN-a napadne Tajvan - i svjetskoj javnosti samo saopči, da su to isto, uradili i ameri i rusi - a, UN ih nije ničim kaznio )

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Fran Kolačko Šćuric od Fran Kolačko Šćuric
Odmah u startu vidimo da se ne radi o istoj situaciji. Prvo pogledajmo Krim- Tu je Rusija pripojila taj teritorij sebi po logici da tamo vecinski dio populacije čine Rusi. Znači - JEDNA DRZAVA JE PRIPOJILA TERITORIJ DRUGE DRŽAVE SEBI. Kosovo je postalo neovisna država koja se odvojila od srbije. Znači to su odmah dvije potpuno razlicite operacije koje se ne mogu uspoređivati. Isto tako se ne može usporediti množenje i računanje sinusa
Borna Matić od Borna Matić
Jasno obrazloženo
+2 glasa
Arnela Abadžija od Arnela Abadžija
Krim  je ranije bio u sastavu Rusije kao SSSR i Putin samo želi da ponovo formira neku silu Americi nije toliko stalo do Ukrajine ili neke druge teritorije već je njima stalo i boje se da neko ne postane jača sila Srbija je bila bombardovana od strane nato-a odnosno Amerike '99 godine i ta situacija stala tek nakon kumanovskog sporazuma jedna od rezolucija piše da Srbija dozvoljava Nato trupama da uđu na Kosovu a NATO je bombardovao Srbiju zbog Kosova i Šiptara tako da bude na Kosovu je kao da su prepustili Kosovo Šiptarima.

Slična pitanja

2 odgovora 307 👀
Sandra Vukov 03.01.2021. pitanje u rubrici Politika od Sandra Vukov
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...