77 pregleda
Dina Kljajić u rubrici Kupovina od Dina Kljajić

Imaju li i koliko oglašene cijene nekretnina u oglasnicima diljem zemlje uopće uporište u stvarnosti s realnom cijenom nekretnine na tom području?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako izgleda kvalitetan oglas?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Dominik Pustajic od Dominik Pustajic
uređen od Znatko
Oglašene cijene nekretnina u oglasnicima često služe kao početna točka u pregovorima, ali stvarna cijena nekretnine može varirati iz više razloga. Oglašene cijene često služe marketinškoj svrsi, a stvarne cijene se često formiraju tijekom pregovaračkog procesa.

Kvalitetan oglas trebao bi odražavati relevantne informacije o nekretnini, uključujući njene karakteristike, lokaciju i uvjete prodaje, kako bi privukao ozbiljne potencijalne kupce i olakšao transparentne pregovore.
+1 glas
Dario Barić od Dario Barić
Upravo tako. Oglašene cijene nisu prave. Pa to agenti za nekretnine stalno izjavljuju po medijima. Realne cijene bi barem 10% trebale biti niže. Ako ne i više. I do 30%!!!
+1 glas
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Problem oko cijena nekretnina leži u dvije stvari - postoje prodavatelji koji - prodaju i prodavatelji koji - bi, prodali. Staviš oglas za nešto što realno vrijedi - 200 ,, napiše 300, - pa, ako se neka budala ,,zaljepi,, ok. Ali - da se takvi oglasi plačaju, bar - 100 eura , toga nebi ni bilo - ti staviš npr, na index  oglas - besplatno i radiš svoj posao - tko nebi zaradio 100.000,, ako može.
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...