297 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Turizam i putovanja od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Gdje je Šancirfest?

Kako doći na Špancirfest?

Što ponijeti na Špancirfest?

Kako se pripremiti?

Gdje parikirati na Špancirfestu?

Što sve očekivati na Špancirfestu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.8k bodova)
Špancirfest se svake godine održava u gradu Varaždinu. Obično se održava krajem mjeseca kolovoza i to u trajanju od otprilike dva tjedna. Radi se o zabavnom festivalu s manifestacijama, koncertima, predstavama i izložbama različite tematike.

Koncerti se održavaju na otvorenom u blizini Starog grada. Neposredna blizina starogradskih bedema i livada omogućava slušanje koncerta s nešto veće udaljenosti i s pogledom na cijeli stari grad i okolicu.

Izložbe, predstave i koncerti manjih bendova i sastava održavaju se na ulicama diljem cijelog grada, a posebice u užem centru.

S obzirom da je Varaždin manji grad, lako je pronaći parking u neposrednoj blizini održavanja festivala i pješice doći do samog centra. Isto tako, do Varaždina je moguće doći autobusom i vlakom, a oba su kolodvora od centra grada pješice udaljena desetak minuta.

Za španciranje Vam trebaju udobne cipele, a poželjno je ponijeti i neku deku da možete uživati u prirodi i zelenilu Staroga grada.

Ponuda hrane i pića je izvrsna diljem cijelog centra Varaždina, a u neposrednoj su blizini i McDonalds i nekoliko restorana.

Slična pitanja

2 odgovora 287 pregleda
1 odgovor 45 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...