Preporuka za dobar forum na engleskom

670 pogleda
Filip Jurišić pitano Jan 26, 2016 u kategoriji Web Zabava od korisnika Filip Jurišić Superaktivan (1,123 bodova)
Pozdrav svima.

 

Tražim neki dobar forum na engleskom jeziku općeg tipa - nešto kao naš forum. hr gdje se može pričati o svemu i svačemu.

Običnim googlanjem nisam baš uspio neki takav općeniti forum više neke specijalizirane.

Please log in or register to answer this question.

2 odgovor(a)

–3 glasova
John Doe odgovoreno Sep 16, 2016 od korisnika John Doe Aktivan (121 bodova)
Stvar je logična. Forum.hr je hrvatski forum na hrvatskom jeziku. Prvi je na ovom govornom području (Internet Monitor-ov) te sadrži širok broj tema. Pretpostavljam da u drugim zemljama postoje slični forumi. Veći forumi od nacionalnih/lokalnih i općenitih su oni specijaliziranih sadržaja jer online zajednica je "svjetska" a sve nas vežu zajedničke teme i zajednički jezik kojeg znamo - engleski. Ljudi se shodno tome grupiraju u "teme" a ne "nacionalnosti" ili "granice" i slično, jer internet kao internet osim u iznimnim slučajevima da tako kažem - "ne poznaje granice".

I forum.hr je specijaliziran kada malo razmislimo o tome. I to regionalno. Jezik koji se koristi je hrvatski, tema politike tiče se uglavnom "naše", među sportovima koji se spominju nema baš kriketa i baseballa već je najviše nogometa, košarke, rukometa, postoji tema "lijepa naša" i slično. Dakle drugi naziv ovog foruma bio bi "Hrvatski forum" ili nešto slično tome.
–1 glas
steff james odgovoreno Jun 14 od korisnika steff james Početnik (1 bod)
Dragi forumaši, obaviještavamo vas da je novi implementirani stil, nazvan simbolično "Bijela kava", postavljen kao glavni stil foruma. Ipak, u slučaju da želite upotrebljavati prijašnji stil, imate mogućnost odabira. Odabir stila foruma vrši se u izborniku na samome dnu foruma (prikaz pozicije toga izbornika možete pronaći na sljedećem linku): http://tinypic.com/r/2q054y8/6. Nadamo se da će vam ova promjena učiniti forum vizualno privlačnijim i modernijim. Cafe Mobil Team.

Slična pitanja

2 odgovora 447 pogleda
Martina Erdeljac Vojak pitano Apr 28, 2015 u kategoriji Web Primjena od korisnika Martina Erdeljac Vojak Aktivan (779 bodova)
2 odgovora 287 pogleda
Zoran pitano Jun 28, 2014 u kategoriji Web Hosting od korisnika Zoran Superaktivan (4,175 bodova)
4 odgovora 303 pogleda
1 odgovor 259 pogleda
0 odgovora 426 pogleda
2 odgovora 352 pogleda
2 odgovora 154 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,035 pitanja

2,641 odgovora

1,316 komentara

823 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Google+

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...