145 pregleda
Nino Marić u rubrici Politika od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.7k bodova)

Kada je "The U.S. - Croatia Forum: A 21 st Century Partnership" u Zagrebu 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (28.5k bodova)

EKSKLUZIVAN PODCAST S ALANOM SUMINOM NAJAVLJUJE SKORAŠNJI "THE U.S. - CROATIA FORUM" U ZAGREBU

Ekonomski fakultet - Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i Američkom gospodarskom komorom u Hrvatskoj (AmCham Croatia) organizator je međunarodnog gospodarsko-diplomatskog skupa "The U.S. - Croatia Forum: A 21 st Century Partnership" koji će se 4. i 5. travnja 2022. održati u Zagrebu.

Serija podcast-a kojom se najavljuje Forum sastojat će se od tri epizode i uključivati razgovore s vodećim poslovnim ljudima, inovatorima i liderima mišljenja iz Hrvatske i SAD-a. U prvoj epizodi gostovao je g. Alan Sumina, izvršni direktor tvrtke Nanobit. U ležernom razgovoru s moderatoricom Sandrom Horvat, profesoricom na Katedri za marketing EFZG-a, Alan Sumina odgovarao je na pitanja o poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj, tržištu video igara i percepciji hrvatskih poduzeća na američkom tržištu.

“Poslovanje na američkom tržištu puno je brže, brže se donose odluke, brže se izlazi na tržište, brže propada, ali i brže kreće ispočetka.”

...zaključio je Sumina. Cijeli podcast je dostupan na YouTube kanalu EFZG-a:

"THE U.S. - CROATIA FORUM"

Točno 30 godina nakon što su Sjedinjene Američke Države priznale hrvatsku neovisnost, Ekonomski fakultet - Zagreb domaćin je Foruma koji se održava na visokoj međunarodnoj razini, a uključivat će panel sesije o temama od zajedničkog interesa poput poticanja političkih, trgovinskih, poslovnih i investicijskih veza između SAD-a i Hrvatske, američko-hrvatskog vodstva u rješavanju pitanja energetike i klimatskih promjena, sigurnosti i međunarodnih odnosa, američko-hrvatskog ekosustava tehnologije, poslovanja i rizičnog (venture) kapitala, te znanstvene i tehnološke suradnje.

“The U.S. - Croatia Forum prilika je za razmišljanje o zajedničkim uspjesima i dodatno artikuliranje načina za državljane obiju zemalja u budućnosti” - istaknuli su organizatori.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...