Preporuka za dobar forum na engleskom

780 pogleda
Filip Jurišić pitano 26.01.2016. u kategoriji Web Zabava od korisnika Filip Jurišić Superaktivan (1,228 bodova)
Pozdrav svima.

 

Tražim neki dobar forum na engleskom jeziku općeg tipa - nešto kao naš forum. hr gdje se može pričati o svemu i svačemu.

Običnim googlanjem nisam baš uspio neki takav općeniti forum više neke specijalizirane.

Please log in or register to answer this question.

2 odgovor(a)

–3 glasova
John Doe odgovoreno 16.09.2016. od korisnika John Doe Aktivan (144 bodova)
Stvar je logična. Forum.hr je hrvatski forum na hrvatskom jeziku. Prvi je na ovom govornom području (Internet Monitor-ov) te sadrži širok broj tema. Pretpostavljam da u drugim zemljama postoje slični forumi. Veći forumi od nacionalnih/lokalnih i općenitih su oni specijaliziranih sadržaja jer online zajednica je "svjetska" a sve nas vežu zajedničke teme i zajednički jezik kojeg znamo - engleski. Ljudi se shodno tome grupiraju u "teme" a ne "nacionalnosti" ili "granice" i slično, jer internet kao internet osim u iznimnim slučajevima da tako kažem - "ne poznaje granice".

I forum.hr je specijaliziran kada malo razmislimo o tome. I to regionalno. Jezik koji se koristi je hrvatski, tema politike tiče se uglavnom "naše", među sportovima koji se spominju nema baš kriketa i baseballa već je najviše nogometa, košarke, rukometa, postoji tema "lijepa naša" i slično. Dakle drugi naziv ovog foruma bio bi "Hrvatski forum" ili nešto slično tome.
–1 glas
steff james odgovoreno 14.06.2018. od korisnika steff james Početnik (2 bodova)
Dragi forumaši, obaviještavamo vas da je novi implementirani stil, nazvan simbolično "Bijela kava", postavljen kao glavni stil foruma. Ipak, u slučaju da želite upotrebljavati prijašnji stil, imate mogućnost odabira. Odabir stila foruma vrši se u izborniku na samome dnu foruma (prikaz pozicije toga izbornika možete pronaći na sljedećem linku): http://tinypic.com/r/2q054y8/6. Nadamo se da će vam ova promjena učiniti forum vizualno privlačnijim i modernijim. Cafe Mobil Team.

Slična pitanja

2 odgovora 537 pogleda
Martina Erdeljac Vojak pitano 28.04.2015. u kategoriji Web Primjena od korisnika Martina Erdeljac Vojak Aktivan (977 bodova)
2 odgovora 327 pogleda
Zoran pitano 28.06.2014. u kategoriji Web Hosting od korisnika Zoran Superaktivan (4,415 bodova)
4 odgovora 342 pogleda
1 odgovor 274 pogleda
0 odgovora 532 pogleda
2 odgovora 359 pogleda
2 odgovora 160 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,046 pitanja

2,659 odgovora

1,319 komentara

703 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...