Redakcija u rubrici Hrana i piće od Redakcija

Što nudi međunarodna enogastronomska konferencija ugostiteljsko turističkih znalaca Wine ViP Event u Splitu i Zadru u veljači 2024. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris
uređen od Monika Kiris

Međunarodna enogastronomska konferencija Wine ViP Event u Splitu i Zadru u veljači 2024. godine nudi bogat program i sadržaje za turističke i ugostiteljske znalce. Ovaj osmi po redu Wine ViP Eventi započinju "turneju" iz Splita 21. veljače, a 22. veljače nastavljaju se u Zadru.

U Splitu će se prvi ovogodišnji događaj održati u hotelu Amphora na Žnjanu 21. veljače, dok će u Zadru domaćin biti hotel Amare u centru grada odmah sljedećeg dana. Program događaja traje od 14 do 21 sat.

Wine ViP Event
Wine ViP Event

Wine ViP Event ima za cilj poboljšati kvalitetu ponude i usluge u hrvatskom ugostiteljstvu i turizmu te je namijenjen svim osobama iz tih područja. 

Program obuhvaća raznovrsne radionice i panele na kojima će gosti moći steći korisna znanja i vještine. U Splitu će se održati panel pod nazivom "Kvaliteta enogastronomije Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatske" gdje će gostovati:

  • direktorica TZG Splita Alijana Vukšić
  • pročelnica za turizam Matea Dorčić, 
  • zamjenik direktorice TZ SDŽ Joško Stella
  • vrhunski ugostiteljski znalac i vlasnik restorana Zrno Soli iz Splita Ivica Vrdoljak i
  • jedan od najboljih evropskih i svjetskih sommeliera iz Austrije Suwi Zlatić, a
  • panel će voditi novinarka za temu enogastronomije - Sandra Barčot.

Nakon panela će krenuti radionice, od kojih se posebno ističe radionica o SAKE-u koju vodi sommelierski prvak Austrije Suwi Zlatić. Za sudjelovanje na ovim radionicama potrebno je prethodno se prijaviti i uplatiti kotizaciju (50 eura).

Wine ViP Event
Wine ViP Event

Osim edukativnih programa, posjetitelji će imati priliku uživati u izlagačima s domaćim i regionalnim proizvodima. Event ove godine ima i humanitarnu notu, prikupljajući donacije za Udrugu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti Sanus Split, dok se u Zadru prikuplja za Ligu protiv raka Zadar.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora za sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na erol.vip.event@gmail.com.

Foto: Dantes Begić / Ricerca Mercato

0 glasa
Fatima Kapić od Fatima Kapić
Wine ViP Event će se održati u Splitu 21.veljače u hotelu Amphora i u Zadru 23.veljače u hotelu A'mare. Održaće se i u Rijeci,Zagrebu,Poreču tokom veljače i ožujka

Cilj ovog Eventa je edukacija HoReCa (onih koji vode Hotele, Restorane i Caffe-tj kafiće). Educikacija je namjenjena i vlasnicima i sommelierima, konobarima,menadžerima tih ugoatiteljskih jedinica, ali i za proizvođače vina

Kao i svaki put , i ove godine će event imati i humanitarnu notu a biće ove godine više vremena za druženje i degustaciju.

Gosti će uživati u 8 endogastronomskih radionica gdje će predavanja držati barmeni, chefovi,sommelieri.

Zajedno s partnerima organizatori su obezbedili: besplatan ulaz, degustaciju i edukacije

Slična pitanja

1 odgovor 469 👀
1 odgovor 417 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...