753 pregleda
Kuzma Topić u rubrici Tehnologija od Kuzma Topić
uređen od Znatko
Vidim da neke nase trgovine preko osiguravajucih drustava daju produljeno jamstvo za laptope do 5 godina, zanima me kako to djeluje nakon kvara uredaja, sta ustvari mogu ocekivat da je pokriveno produljenim jamstvom, te je li iko zna kako privatno napraviti za sebe takvo osiguranje kod koga?

I koja je razlika ako se laptop pokvari u vrijeme tvornickog jamstva i nakon njega za vrijeme produljenog jamstva

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Ivan Gačić od Ivan Gačić

Mislim da 5 godina jamstva ne treba dodatno plaćati za ništa. Neki daju standardno 5 godina jamstva. Npr. Panasonic daje 5 godina jamstva. Za aute dobiješ 5 godina jamstva (npr. Opel PSC). Ako ti žele naplatiti dodatno tih 5 godina jamstva za laptop - ja to ne bi uzeo i mislim da je to bacanje novca. Ali ono - doslovno!!! Ako je uračunato u cijenu, a cijena pri tome nije papreno visoka - onda mi mogu prodati takav laptop. Samo, ne sjećam se kada sam zadnji puta ima 5 godina jamstva na laptop koji kupujem tako da mislim da ovo što ti pričaš je dodatno plaćanje garancije. U svakom slučaju - tada to nikako ne preporučam!

Eto to je moje mišljenje....

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
3 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...