258 pregleda
Maja Kos u rubrici Web Marketing od Maja Kos

Da li je konferencija "Digital Takeover" (digitalna revolucija 2017?) od 24sata stvarno najveća konferencija o internetskom marketingu? Ili ju samo tako oglašavaju na stranicama 24sata kako bi oni privukli što više oglašivača na svoje medije?

Da li je misija konferencije Digital Takeover za zajednicu ili samo za njihov interes (Styria)?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Zašto više nema one konferencije Web:strategije?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Znatko od Znatko

Namjena konferencije Digital Takeover da postane centralno mjesto okupljanja digitalnih stručnjaka raznih profila – od digitalnih i društvenih medija preko marketinških agencija i developera. Također, pozivaju i sve predstavnike kompanija koje se bave e-commercom. Sudionici će podijeliti svoja iskustva s okupljenima gdje će predstaviti aktualne trendove u oglašavanju, e-commercu te content marketingu. No, prema pregledu predavanja i predavača ove konferencije ne vidim puno tematike posvećene "hard-core web developmentu".

Dakle, hoću-neću, zaključujem da se ovdje radi o poslovnoj konferenciji namijenjenoj marketinškoj publici. 

E sad, da li je stvano najveća???? Kako je ovo prva, to možemo tek saznati nakon što se održi. Također, bitno je da ima kontinuitet kao nekada Web::Strategija koja se održavala tri puta godišnje i to nekoliko godina za redom. Da se Digital Takeover održava barem jednom godišnje... E to bi nakon par godina bio pravi uspjeh i definitivno bi mogla postati najveća konferencija o internetskom marketingu. :-)

Slična pitanja

2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...