259 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Poslovanje od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
tagovi uređeni od Znatko
Gledao sam malo njihov statut, vidio sam predsjednika kako na TV-u dobro zastupa interese, valjda, poduzetnika, te me zanima Vaše mišljenje da li se isplati učlaniti u novu Udrugu Glas Poduzetnika koja je nedavno pokrenuta i okuplja oko, kako kažu, 10.000 poduzetničkih subjekata do danas?

Čini mi se da pretendiraju da konkuriraju i HUP-u i HGK-u pa se ovi posljednji bune i zovi ih "urlikavcima" (vrsta majmuna).

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Hrvoje Bujas od Hrvoje Bujas [Aktivan] (400 bodova)
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Ukoliko ste poduzetnik, obrtnik ili zaposlenih u privatnom sektoru, svakako vas pozivam da se učlanite u UGP.

UGP u ovom momentu (op.p. 19.10.2020.) broji skoro 13 000 članova i cilj nam je doći do brojke 20 000 u narednih 12 mjeseci (npr. HUP ima oko 6 000 clanova). Od navedenih 13 000 članova, 11 000 su pravne osobe (tvrtke i obrti), a 2 000 fizičke osobe.

Naš cilj, kao udruge civilnog sektora, je biti svojevrstan kontroling vlasti, te ona snaga koja pokreće društvo u smjeru razvoja ne samo poduzetništva, već i društva u cjelini, a navedeno možemo postići samo sa jasnim prijedlozima i lobiranjem za ostvarivanjem istih - što UGP radi od prvog dana.

Zalažemo se za manje poreze i namete, profunkcioniranje pravosuđa, manje regulacija, manje birokracije i digitalizaciju društva.

UGP je neovisna i jaka udruga, bez članarine, a svatko se unutar iste može dodatno aktivirati kroz preko 15 odbora, te 13 regionalnih koordinacija. Ukoliko ste poduzetnik, obrtnik ili zaposlenik u privatnom sektoru, pridružite nam se, mijenjajmo Hrvatsku na bolje - ka Hrvatskoj 2.0!

UGP - Udruga Glas PoduzetnikaHrvoje Bujas
Predsjednik UGP

Udruga Glas Poduzetnika
https://www.glaspoduzetnika.hr/

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...