182 pregleda
Nikolina Šrajbek u rubrici Osobni razvoj od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.5k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Na čemu ste najviše zahvalni?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+8 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.7k bodova)
Najviše sam zahvalna na osobi koja je u moj život donijela neki poseban smisao, a to je moj dečko. Svi sanjamo o pravoj ljubavi i zamišljamo je na razne načine dok ju zaista ne doživimo i shvatimo koliko je ona još posebnija od onoga što vidimo u bajkama ili filmovima. Prava ljubav je stvarna, zahtjeva rad i predanost, ona je bezuvjetna i upravo to što nije idealna čini ju jedinstvenom. Zato sam beskrajno zahvalna što sam našla svoju drugu polovicu i spoznala taj svijet o kojemu nikada nisam ni mogla maštati.
+5 glasa
Domagoj Vuković od Domagoj Vuković [Proaktivan] (768 bodova)
odabran od Nikolina Šrajbek
 
Najbolji odgovor
Zahvalan sam na svim divnim ljudima sa kojima sam okružen. Imam dovoljno sreće da istodobno imam odličnu obitelj, odane prijatelje i časne suradnike. Također sam zahvalan jer sam uspio upisati željeni fakultet unatoč tome što su šanse da uspijem bile jako male. Zahvalan sam jer nisam gladan, nisam žedan, jer me zdravlje služi. Zahvalan sam jer mi za sreću nije potrebno mnogo, uživam u malim stvarima. Zahvalan sam jer uživam u životu.
+4 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.9k bodova)

Ovaj odgovor bi vjerojatno bio drugačiji da sam vaše pitanje pronašla prije nekih 5-6 godina, kada sam još bila 'pubertetlija', ali sada bih zasigurno morala reći da su to moji roditelji. Iako kao dijete nisam shvaća koliko toga su mi osigurali, pružali i davali, sada to iznimno cijenim i trudim se kada god mogu im to na neki način vratiti. Nisam bila najmirnije dijete u srednjoj školi i dosta sam se svađala s njima, no sada mogu reći da se doista odlično slažemo, oko svega se uvijek može dogovoriti i oni i ja znamo da si međusobno možemo vjerovati, što nažalost nije slučaj sa svim roditeljima i njihovom djecom. Stoga, iako postoji još mnogo stvari na kojima sam iznimno zahvalna(npr. zdravlje, prijatelji..), moji roditelji su ipak nekako zauzeli vrh te ljestvice.

+3 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.4k bodova)
Volim na kraju svakog dana sjesti i razmisliti na čemu sam zahvalan, a da se dogodilo u tom danu. Također, kada sam loše volje i kada primjetim da se ne ponašam u redu prema drugim osobama, sjednem, smirim se i razmišljam o lijepim stvarima koje se događaju, a kojih nisam svjestan. Najviše sam od svega zahvalan na ljudima koji me okružuju, na djevojci, obitelji, bližnjima, kolegama... Zahvalan sam na uspješnim ljudima koji me motiviraju da budem samo bolji u onome čime se bavim.

Slična pitanja

5 odgovora 221 pregleda
7 odgovora 359 pregleda
1 odgovor 142 pregleda
3 odgovora 310 pregleda
6 odgovora 505 pregleda
Znatko medijski pokriva

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere

Labin, 23.-24.09.2022.

PROGRAM | PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022


Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.6k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...