216 pregleda
Nikolina Šrajbek u rubrici Osobni razvoj od Nikolina Šrajbek (69.9k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Na čemu ste najviše zahvalni?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+8 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka (25.2k bodova)
Najviše sam zahvalna na osobi koja je u moj život donijela neki poseban smisao, a to je moj dečko. Svi sanjamo o pravoj ljubavi i zamišljamo je na razne načine dok ju zaista ne doživimo i shvatimo koliko je ona još posebnija od onoga što vidimo u bajkama ili filmovima. Prava ljubav je stvarna, zahtjeva rad i predanost, ona je bezuvjetna i upravo to što nije idealna čini ju jedinstvenom. Zato sam beskrajno zahvalna što sam našla svoju drugu polovicu i spoznala taj svijet o kojemu nikada nisam ni mogla maštati.
+5 glasa
Domagoj Vuković od Domagoj Vuković (995 bodova)
odabran od Nikolina Šrajbek
 
Najbolji odgovor
Zahvalan sam na svim divnim ljudima sa kojima sam okružen. Imam dovoljno sreće da istodobno imam odličnu obitelj, odane prijatelje i časne suradnike. Također sam zahvalan jer sam uspio upisati željeni fakultet unatoč tome što su šanse da uspijem bile jako male. Zahvalan sam jer nisam gladan, nisam žedan, jer me zdravlje služi. Zahvalan sam jer mi za sreću nije potrebno mnogo, uživam u malim stvarima. Zahvalan sam jer uživam u životu.
+4 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić (16.6k bodova)

Ovaj odgovor bi vjerojatno bio drugačiji da sam vaše pitanje pronašla prije nekih 5-6 godina, kada sam još bila 'pubertetlija', ali sada bih zasigurno morala reći da su to moji roditelji. Iako kao dijete nisam shvaća koliko toga su mi osigurali, pružali i davali, sada to iznimno cijenim i trudim se kada god mogu im to na neki način vratiti. Nisam bila najmirnije dijete u srednjoj školi i dosta sam se svađala s njima, no sada mogu reći da se doista odlično slažemo, oko svega se uvijek može dogovoriti i oni i ja znamo da si međusobno možemo vjerovati, što nažalost nije slučaj sa svim roditeljima i njihovom djecom. Stoga, iako postoji još mnogo stvari na kojima sam iznimno zahvalna(npr. zdravlje, prijatelji..), moji roditelji su ipak nekako zauzeli vrh te ljestvice.

+3 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić (19.9k bodova)
Volim na kraju svakog dana sjesti i razmisliti na čemu sam zahvalan, a da se dogodilo u tom danu. Također, kada sam loše volje i kada primjetim da se ne ponašam u redu prema drugim osobama, sjednem, smirim se i razmišljam o lijepim stvarima koje se događaju, a kojih nisam svjestan. Najviše sam od svega zahvalan na ljudima koji me okružuju, na djevojci, obitelji, bližnjima, kolegama... Zahvalan sam na uspješnim ljudima koji me motiviraju da budem samo bolji u onome čime se bavim.

Slična pitanja

1 odgovor
Maja Kos 24.09.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Maja Kos (8.1k bodova)
2 odgovora
3 odgovora
Tomislav Gatara 24.08.2020. pitanje u rubrici Razno od Tomislav Gatara (4.0k bodova)
2 odgovora
Marija Userin 29.09.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Marija Userin (212 bodova)
5 odgovora
Marija Smiljan 21.06.2022. pitanje u rubrici Vjera i religija od Marija Smiljan (3.2k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...