877 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Koje su dobre lokacije (restorani, kafići) za ručati i popiti kavu u Zagorju?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

1. Svi kažu da se obavezno mora probati pizza u pizzeriji Oro Goro u Oroslavju. Oroslavje je tipičan mali slatki zagorski grad. Osobno me pizza nije oborila s nogu, fina je (jer je pizza), ali nisam bila oduševljena. Ipak, kažu da je to "must". 

2. U Zaboku preporučam Punkt Beer House - ugodna atmosfera, dobra glazba, lijepi prostor, ogroman parking za parkiranje i prefina hrana.

Ako ste nakon Punkta zainteresirani za nešto slatko, u centru Zaboku je palačinkarnica Old Choco House koja nudi predivan interijer i ogromne porcije finih palačinki. U blizini Old Choco House-a je i Grill & Burger House poznat po finim ćevapčićima i hamburgerima. 

5. Svega nekoliko minuta od poznatog svetišta u Mariji Bistrici nalazi se fast food restoran Debelko. U Debelku, osim odličnih burgera i kebaba, vlada toliko ugodna atmosfera u divnom prostoru da se svatko želi vratiti po još.

Nedaleko od Marije Bistrice smješten je Restoran i zagorske hiže Purga. Izvanredna hrana, predivan prostor, ugodna i topla atmosfera, susretljivo i ljubazno osoblje specifičnosti su ovog restorana koji je inače najpoznatiji po pripremi riblje hrane. 

6. U Gornjoj Stubici nalazi se restoran Lojzekova hiža. Radi se o tipičnom, autohtonom zagorskom restoranu čiji su interijer i ponuda hrane odraz zagorskog života.

7. Preporučam i Villu Zelenjak – Ventek u blizini Kumrovca. Osim jako fine hrane i bogate ponude, okoliš oko restorana je predivan, a svega nekoliko minuta pješice od restorana nalazi se i spomenik hrvatskoj himni.

8. Tople preporuke i za Vuglec breg koji je spoj restorana, vinarije i pansiona. Nalazi se u neposrednoj blizini Krapine, a osim raznovrsnih sportsko-rekreacijskih aktivnosti, nudi i bogatu ponudu hrane i pića. Ovdje su sva jela pripremljena po receptima zagorskih baka, a sve su korištene namirnice domaće.


Preporuke za kafiće:

1. Happy time caffe u Zaboku slatkog interijera i prozračne terase, ugodne atmosfere i bogate ponude čajeva i milkshake napitaka

2. City Caffe u Zaboku – prednosti su prostranost, intimna i ugodna atmosfera, bogata ponuda pića i ljubazno osoblje

3. Stara pošta u Zlataru – kafić s autohtonim zagorskim uređenjem i modernom ponudom pića (posebice finim ginom)

Slična pitanja

4 odgovora 250 pregleda
2 odgovora 210 pregleda
1 odgovor 1.3k pregleda
Lovro Gorup 12.11.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
1 odgovor 254 pregleda
5 odgovora 214 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...