Magdalena u rubrici Kontakti od Magdalena
promjena rubrike od Znatko
Kako možemo prije doći na red pri čekanju operatera korisničke službe? Što reći kako bismo izbjegli novo prespajanje i čekanje?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
Kao prvo, moramo razlikovati besplatne korisničke službe od operatora i one koje su plaćene po minuti poziva. Općenito, one korisničke službe operatora koje se plaćaju su brže, tj. brže "se dođe na red", ali se za tu uslugu mora dodatno platiti. Ukoliko ne želimo plaćati korisničku službu, možemo se koristiti sljedećim savjetima: zvati korisničku službu u vrijeme u koje linije nisu zauzete, u ne popularna vremena, brzo i točno birati brojeve koji se traže, točno usmjeriti poziv i sažeto i šturo razgovarati s operaterom korisničke službe.
+4 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Ovisi o kojoj se korisničkoj službi radi. U većini slučajeva se javi automatski glas koji navodi da izaberete brojevima razlog Vašeg zvanja, a onda morate pričekati (često svira neka glazba tijekom čekanja) na javljanje operatera. Koliko ćete čekati ovisi o službi koju zovete, ali u većini slučajeva se ipak jave u nekakvom razumnom vremenu. Ono što možete napraviti da si olakšate je da stavite mobitel na zvučnik i odete raditi nešto drugo - da ne biste gubili vrijeme dok čekate. Kada glazba prestane, operater se ne javi odmah nego se čuje onaj specifičan zvuk zvonjenja koji Vam da vremena da maknete mobitel s zvučnika i normalno obavite svoj poziv. Vrijeme čekanja na javljanje se ne može nikako skratiti. Možete probati pronaći email službe koju trebate i na taj način ih kontaktirati, ali tu ćete vjerojatno još duže čekati na odgovor.

Slična pitanja

3 odgovora 170k 👀
1 odgovor 41.1k 👀
1 odgovor 33.8k 👀
2 odgovora 58.9k 👀
4 odgovora 83.6k 👀
2 odgovora 78.2k 👀
3 odgovora 562 👀
2 odgovora 794 👀
3 odgovora 245k 👀
2 odgovora 36.2k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...