280 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Kako je nastala maderoterapija? Je li je netko isprobao za smanjivanje celulita? Je li učinak vidljiv i postoji li uopće?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.7k bodova)
uređen od Mihaela Blažeka
Maderoterapija zasigurno pomaže kao i svaka masaža, ali celulit je jako prevrtljiva stvar. Neke žene ga imaju, a neke ne. Postoje mnogobrojne magične kreme na tržištu, pa i načini masaže. No, u borbi protiv celulita nema nikakvih magičnih tretmana ni proizvoda. Jedino što sigurno pomaže (a jeftino je ili gotovo besplatno) je konzumiranje dosta vode i redovito vježbanje. Mnogo ljudi nije ni svjesno da unose premalo vode.

No, čak i ako je žena najuzornija moguća po pitanju vježbanja i masaža, ovisno je o genetici hoće li se uspjeti riješiti celulita. Dobar primjer za to su poznate fitness-zvijezde koje unatoč svom poslu imaju celulit.
+2 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)

Maderoterapija bi trebala oblikovati naše tijelo i ukloniti celulit. Maderoterapija potječe iz Kolumbije, a to je ustvari ''masaža'' tijela uz pomoć oklagija, tj drvenih valjaka. 

Stručnjaci i osobe koje se bave maderoterapijom navode kako ona pomaže upravo zbog toga jer je 100% prirodna. Kada odemo na maderoterapiju tada se naše tijelo zapravo mijenja jer se celulit smanjuje/uništava, masti iz tijela nestaje i koža poprima ljepši oblik. Ova terapija bi trebala pomagati i kod rješavanja stresa. Danas čak postoji maderoterapija za cijelo tijelo, pa tako i za glavu. Iako su krajnji rezultati najbolje vidljivi na stražnjici, struku i gornjim bokovima. 

Rezultati su vidljivi najčešće nakon više tretmana, te se zbog toga i nude paket-tretmani (više tretmana po jeftinijoj cijeni). Također je bitno da osoba nikako ne ide kod nekoga tko nema licencu za maderoterapiju jer može dobiti masnice po tijelu koje su jako bolne. No ukoliko osoba nađe licenciranu osoba svakako mislim da ova terapija pomaže jer ima jako puno pozitivnih iskustava koji preporučaju maderoterapiju i zaista je vidljiva promjena nakon određenog broja tretmana. 

Slična pitanja

3 odgovora 144 pregleda
2 odgovora 140 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.2k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...