Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od
promjena rubrike od Znatko
Kako je nastala maderoterapija? Je li je netko isprobao za smanjivanje celulita? Je li učinak vidljiv i postoji li uopće?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od
uređen od Mihaela Blažeka
Maderoterapija zasigurno pomaže kao i svaka masaža, ali celulit je jako prevrtljiva stvar. Neke žene ga imaju, a neke ne. Postoje mnogobrojne magične kreme na tržištu, pa i načini masaže. No, u borbi protiv celulita nema nikakvih magičnih tretmana ni proizvoda. Jedino što sigurno pomaže (a jeftino je ili gotovo besplatno) je konzumiranje dosta vode i redovito vježbanje. Mnogo ljudi nije ni svjesno da unose premalo vode.

No, čak i ako je žena najuzornija moguća po pitanju vježbanja i masaža, ovisno je o genetici hoće li se uspjeti riješiti celulita. Dobar primjer za to su poznate fitness-zvijezde koje unatoč svom poslu imaju celulit.
+2 glasa
Ivana Horžić od

Maderoterapija bi trebala oblikovati naše tijelo i ukloniti celulit. Maderoterapija potječe iz Kolumbije, a to je ustvari ''masaža'' tijela uz pomoć oklagija, tj drvenih valjaka. 

Stručnjaci i osobe koje se bave maderoterapijom navode kako ona pomaže upravo zbog toga jer je 100% prirodna. Kada odemo na maderoterapiju tada se naše tijelo zapravo mijenja jer se celulit smanjuje/uništava, masti iz tijela nestaje i koža poprima ljepši oblik. Ova terapija bi trebala pomagati i kod rješavanja stresa. Danas čak postoji maderoterapija za cijelo tijelo, pa tako i za glavu. Iako su krajnji rezultati najbolje vidljivi na stražnjici, struku i gornjim bokovima. 

Rezultati su vidljivi najčešće nakon više tretmana, te se zbog toga i nude paket-tretmani (više tretmana po jeftinijoj cijeni). Također je bitno da osoba nikako ne ide kod nekoga tko nema licencu za maderoterapiju jer može dobiti masnice po tijelu koje su jako bolne. No ukoliko osoba nađe licenciranu osoba svakako mislim da ova terapija pomaže jer ima jako puno pozitivnih iskustava koji preporučaju maderoterapiju i zaista je vidljiva promjena nakon određenog broja tretmana. 

Slična pitanja

1 odgovor 209 👀
3 odgovora 990 👀
4 odgovora 717 👀
3 odgovora 441 👀
1 odgovor 294 👀
3 odgovora 329 👀
Lovro Gorup 09.11.2020. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Lovro Gorup
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...