216 pregleda
Margareta Jurisi u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi
zaključano od Znatko
Jeste li jutarnji tip? Volite li jutra? Imate li neku svoju rutinu?
Odgovaranje zaključano uz napomenu: Osobni odgovori nisu zanimljivi javnosti.
Ana Primorac od Ana Primorac
više sam jutarnji tip i večernji tip. po podne volim spavati. ujutro sam rano aktivna. po noći sam prije znala puno izlaziti. sada manje izlazim noću.

3 odgovor(a)

+7 glasa
Iva Murat od Iva Murat
Definitivno nisam jutarnji tip. Bude mi jako teško rano se ustati, a navečer i tijekom noći sam puno produktivnija, nego ujutro i tijekom dana. Nekako navečer imam najviše energije i mogla bih raditi svašta, a ujutro sam dosta usporena i samo mi se spava. :) Kad se jako rano ustanem, cijeli dan sam umorna, a onda navečer odjednom živnem. Po noći sam i kreativnija, možda zato što svi ostali spavaju pa imam neki svoj mir.
+5 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Obožavam jutra i definitivno sam jutarnji tip. Volim se probuditi rano i imati svoju malu rutinu. Čim se probudim pokušavam što manje gledati na mobitel jer si ne želim umarati oči nakon kvalitetnog sna, iako to nije lako te bi sigurno morala poraditi na tome. Zatim, obavezno pospremim krevet jer mi bez tog djela jutro ne može početi. Smatram da je pospremanje kreveta odmah nakon ustajanja ključna stvar discipline te vjerujem da će mi nakon toga dan biti produktivniji, osobito ako učim ili radim od kuće. Nakon toga slijedi klasična rutina higijene te doručka. Također se veselim doručku i kavi ujutro jer mi je doručak najdraži obrok u danu. Često jedem zobenu kašu koja je svaki dan drugačija, smootie-je, jaja, voće...

Sve u svemu, jutro mi predstavlja pozitivan početak svakog novog dana, a osobito ako se probudim uz sunce. Čak i ako legnem kasno u noći, probuditi ću se ranije da ne propustim prelijepa jutra.

+3 glasa
Nika Nikić od Nika Nikić

Ne bih se prozvala jutarnjim tipom, no ipak volim jutra. Imam problema s ustajanjem iz kreveta i nikad se neću probuditi prerano dobrovoljno, no kada sam već budna uživam u jutarnjim bojama, kavi i doručku. Mislim da je najljepši ugođaj provoditi jutra uz kavu i kroasan, da li u gradu s prijateljima ili sam na balkonu. 

Obavezan korak ujutro osim pranja zubi je pospremanje kreveta. William H. McRaven autor je knjige "Make your bed" u kojoj piše kako je pospremanje kreveta prvi uspješno odrađen zadatak u danu i ako to uspijemo smo spremni na ostale izazove koje nam taj dan nudi. Stoga, napravite svoj krevet!

Slična pitanja

3 odgovora
3 odgovora
4 odgovora
Margareta Jurisi 31.10.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi
3 odgovora
Mario Marijanović 02.12.2021. pitanje u rubrici Recepti od Mario Marijanović
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...