214 pregleda
Margareta Jurisi u rubrici Kozmetika i estetika od Margareta Jurisi [Proaktivan] (646 bodova)
zaključano od Znatko
Jeste li jedna od osoba koje se spremaju po sat-dva ili se možete spremiti za nekoliko minuta?
Odgovaranje zaključano uz napomenu: Osobni odgovori nisu zanimljivi javnosti.
Ana Pilato od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
Spremiti... za što?
Za posao, za faks, za putovanje, ...?

3 odgovor(a)

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (14.0k bodova)
Ja sam oduvijek ona osoba koja se spremi za čas. Kada se spremam za faks uvijek se spremim za najviše pola sata (30 minuta).

Spremiti se za čas stvarno nije teško ako si večer prije pripremiš sve stvari za sljedeći dan. Osobno si pripremim torbu i sve što trebam. Otprilike si nađem što planiram obući pa ne moram dugo ujutro ''stajati pred ormarom''.

No opet sve ovisi ako se spremam za neku posebnu priliku poput vjenčanja ili slično onda se spremam puno duže. No i tada se potrudim kao i uvijek sve si pripremiti večer prije.

Naravno nekada mi se desi da i za uobičajene prilike to potraje. Ako se to i desi pokušam se ne naživcirati nego se našminkati i obući što smirenije, tako da mi i dan počne okej. A ako mi to nikako ne uspijeva jednostavno pokušam zaboraviti na taj dan.

Također ako navečer idem negdje van s prijateljima uzmem si malo više vremena nego inače jer si nisam ništa pripremila no u konačnici ni to ne traje pretjerano dugo.
+3 glasa
Iva Murat od Iva Murat [Turboaktivan] (26.6k bodova)
Ne spadam u niti jednu od ove dvije kategorije. Obično mi treba oko pola sata da se spremim, dakle da se odjenem, sredim kosu i da se našminkam. Ako se radi o nekoj posebnoj prilici, onda će mi trebati i duže. Za običan dan se šminkam vrlo jednostavno pa mi to ne oduzima puno vremena, ali ako se odlučim na "full make up", to bi moglo potrajati, pogotovo jer to ne radim često. Ako je rano jutro, to će me možda usporiti pa će mi isto tako trebati nešto više vremena da se spremim. Ponekad si krivo isplaniram vrijeme pa mislim da ću se spremiti puno brže, ali onda shvatim da mi treba deblja vesta, ne mogu pronaći baš onu majicu koja mi paše i slično, pa se vrijeme spremanja opet produlji.
+1 glas
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.8k bodova)
Trenutno sam jedna od onih osoba koje se mogu spremiti u 20 minuta za izlazak jer ne kompliciram sa šminkom i odjećom. Naravno, nekada se to vrijeme i oduži ukoliko se radi o posebnim prilikama. No, ako govorimo o klasičnoj večeri onda je to prilično brzo.

S obzirom na mlađe dane kada bi se prijateljica i ja znale spremati po 2-3 sata za izlazak. Ne bi znale što obući, ne bi nam se svidjela šminka i tako dalje. Mislim da je to normalno kod cura., a pogotovo ako imaju cijeli dan za spremanje. Sada imam puno više obaveza ili jednostavno neke stvari stavljam kao prioritet vremenski te sam se naučila spremiti u vrlo kraćem vremenskom periodu. Na primjer, kada idem u kupovinu kupujem stvari u kombinacijama pa unaprijed znam što ću obući tako da ne moram kopati po ormaru svaki dan.

Slična pitanja

1 odgovor 166 pregleda
4 odgovora 707 pregleda
4 odgovora 453 pregleda
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prijava
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.3k pitanja

14.8k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...