Mihaela Blažeka u rubrici Zabava od Mihaela Blažeka
U kvizu "Potjera" sudjeluju tri lovca. Koji od njih ima najviše pobjeda i koji pokazuje općenito najviše znanja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Iva Murat od Iva Murat

Najuspješniji lovac u Potjeri je Krešimir Sučević-Međeral. On ima najveći postotak pobjeda u kvizu koji iznosi čak 85,6%. Nakon njega je Mladen Vukorepa s 73,7% pobjeda, zatim Morana Zibar sa 69,1%, zatim Dean Kotiga sa 66,6% pobjeda.  U prošloj, sedmoj sezoni, ponovno je najbolji lovac bio Krešimir Sučević-Međeral s 29 pobjeda i 4 poraza, a slijede ga Mladen, Morana i zatim Dean.  U prošloj sezoni lovci su odnijeli 75% pobjeda u kvizu što znači da su svi izuzetno dobri i da pred natjecateljima nikako nije lak zadatak. Definitivno svi lovci imaju široko opće znanje, ali sudeći po statistici, a i gledajući kviz dobila sam dojam da je daleko najbolji lovac Krešo. Čini mi se da on najmanje puca pod pritiskom i da mu gotovo nikad nije teško prisjetiti se točnog odgovora.

+3 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir
odabran od Mihaela Blažeka
 
Najbolji odgovor

U kvizu potjera sudjeluju 4 lovca, a to su Dean Kotiga, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa. Točno tim redoslijedom lovci su se počeli pojavljivati u kvizu, odnosno prvi je na lovačku stolicu sjeo Dean Kotiga, a nakon njega navedenim redom ostali.

S obzirom na navedeno, logično je da je upravo Dean lovac s najviše pobjeda jer je on imao i najviše nastupa u kvizu. No, uspješnosti lovaca mjeri se u postotku njihovih pobjeda, a ne u njihovom broju. Po tom postotku, trenutno je najuspješniji Krešimir sa preko 85% pobjeda u svojim nastupima. To je stvarno odličan i zadivljujuć postotak, te se može reći da kada ekipe vide Krešu na suprotnoj strani nisu nimalo zadovoljne.

Što se najmanjeg postotka tiče, ovdje ponovo dolazimo do Deana Kotige koji ima nešto preko 66% pobjeda, to s obzirom na Krešin rezultat zvuči dosta loše, no nije nimalo loše s obzirom na to da se Dean susreo s puno većim brojem ekipa.

I još za kraj da istaknem lovca sa najvećim brojem dostignutih koraka u završnoj potjeri. To je Mladen koji je jednom prigodom dostigao čak 19 koraka u završne 2 minute.

Slična pitanja

2 odgovora 3.3k 👀
1 odgovor 1.2k 👀
1 odgovor 232 👀
4 odgovora 3.8k 👀
Zoran Jurić 05.09.2016. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Zoran Jurić
2 odgovora 340 👀
Lovro Gorup 27.09.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup
4 odgovora 442 👀
3 odgovora 330 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...