Znatkica u rubrici Hrana i piće od Znatkica

Preporučate li neku mliječnu čokoladu s manje šećera?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.

Ako inače nakon konkretnog obroka imate tendenciju posegnuti za nečim slatkim, onda će Vas ovaj odgovor na Znatku poprilično obradovati. Postoje ljudi koji ne mogu zamisliti svoj život ili svakodnevicu bez kockice čokolade. Nerijetko čujemo da se netko na neko određeno vrijeme odrekao slatkog ili čokolade, uz opravdanje da konzumira previše. Naravno, u svemu mora postojati mjera, ne samo kada se radi o unosu određenih namirnica u tijelo zato je Kandi osmislio seriju čokolada „Less Sugar“ kako bi umanjio ovu brigu. 

Želju za čokoladom teško je opisati, to je poseban tip beskompromisne ljubavi. Čokolada utječe na raspoloženje i jednostavno stvara osjećaj zadovoljstva. Zato je Kandit, inspiriran upravo vođen tom idejom, kreirao mliječne čokolade Kandi „Less Sugar“, koje u potpunosti ispunjavaju očekivanja i onih najvećih ljubitelja slatkog, a sve uz 30% manje šećera.

Nove Kandi „Less Sugar“ čokolade s dodatkom kikirikija ili komadića kupine, imaju smanjen udio šećera, ali sadrže sve što očekujemo od najfinije čokolade: finu čokoladnu strukturu koja se nježno topi u ustima. 

Blagdani samo što nisu došli. A to je vrijeme kada ćemo sigurno još više konzumirati slatkiše. I dobro je podsjetiti se tu da ne postoji ljepši znak pažnje na dar od fine čokolade kao što ne postoji ni osoba kojoj takvo iznenađenje neće izmamiti osmijeh na lice. 

Više o novim Kandi "Less Sugar" čokoladama: https://www.kandit.hr/landing/less-sugar

+4 glasa
Sara Adžić od Sara Adžić

Osim niže spomenute ˝Less sugar˝ Kandi čokolade izdvojila bi, također Kandi čokoladu ˝No guilt˝. Ima udio od 34% kakaovca što je prilično visok postotak za mliječne čokolade, a umjesto klasičnog prerađenog šećerom korišten je maltitol. Maltitol je alkoholni šećer koji se dobiva iz škrobnog sirupa kukuruza ili pšenice, a zbog svojeg niskog glikemijskog indeksa mogu ga konzumirati i dijabetičari. Osim toga ima manju kalorijsku vrijednost od rafiniranog šećera. Sama čokolada je u pakiranju od 80 g što već od starta znači da će te je manje pojesti, a s obzirom da je korišten prirodni šećer, ima ga manje, a okus je isti. Moj osobni favorit je Kanditova ˝No guilt˝ mliječna čokolada sa bademima, ali koju god odaberete nećete požaliti :) 

https://www.kandit.hr/no-guilt

Slična pitanja

2 odgovora 962 👀
2 odgovora 374 👀
5 odgovora 1.7k 👀
3 odgovora 472 👀
2 odgovora 1.7k 👀
3 odgovora 2.0k 👀
3 odgovora 476 👀
1 odgovor 474 👀
Sandra Vukov 30.12.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Sandra Vukov
5 odgovora 895 👀
5 odgovora 786 👀
Lovro Gorup 27.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...