Lovro Gorup u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatko
Jesu li WoodWick svijeće uistinu tako kvalitetne?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Ovu vrstu svijeće kupila sam samo jednom. Ne mogu reći da sam razočarana, ali isto tako nisam ostala previše oduševljenom.

S obzirom na izrazito visoku cijenu u odnosu na svijeće koje inače kupujem, očekivala sam više od WoodWick svijeće. Za puno manje izdvojenih novaca od drugih sam proizvođača dobila jednaku kvalitetu. Primjerice, mirisne svijeće koje kupujem u Lidlu ili Bipi jednako dugo gore/traju. Također, podjednakog su intenziteta mirisa.

Zvuk pucketajućeg fitilja WoodWick mirisne svijeće dosta me uznemirava. Više mi se sviđaju svijeće koje gore „u tišini“. Isprobala sam miris Vanilla Bean. Bio je ugodan i intenzivan, ali nimalo spektakularan da bih ga izdvojila kao najbolji dosad. Ipak, kod ovih mi se svijeća sviđa njihov ergonomski dizajn i drveni poklopac.

+7 glasa
Antoneta Hrgović od

Kao veiki ljubitelj mirisnih svijeća i svijeća općenitom potvrdila bih da Woodwick svijeće uistinu jesu jako kvalitetne. Bar je takvo moje iskustvo s istima. U to sam se uvjerila jer sam Woodwick svijeće nekoliko puta dobila na poklon (sama ih nikada nisam kupovala zbog visoke cijene). Ove svijeće mogu dugo gorijeti, prekrasnog su, punog mirisa, a lijep detalj je i činjenica da njihov fitilj pucketa dok gori.

Jako mi je teško izabrati koja najbolje miriše( uz napomenu da ih nisam sve posjedovala, neke sam samo pomirisala u dućanu :D), ali neke od dražih su mi Oudwood, Trilogy Cozy Cabin, Suede and Sandalwood ( duboki, dvenasti tonovi) i Black Cherry (voćni ton).

Woodwick mirisna svijeća Oudwood srednja

+7 glasa
Laura Marjanović od
Ove svijeće su izrazito kvalitetne i vrlo lijepog dizajna. Miris je jako intenzivan, meni osobno malo zagušujuć nakon nekog vremena. S obzirom na cijenu ne isplati ih se redovito kupovati. Na tržištu postoje svijeće koje su znatno povoljnije i dosta slične WoodWick svijećama. Unatoč tome, WoodWick svijeća je savršen poklon jer osim svojim dizajnom svakog čovjeka iznenadi i svojim pucketanjem. Meni je to osobno najbolja stavka WoodWick svijeće jer daje ugođaj goruće vatre u kaminu. :)
+5 glasa
Ivana Steković od

WoodWick su jedne od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća.

Specifičnost WoodWick svijeća je drveni fitilj koji za vrijeme gorenja stvara zvuk pucketanja drva. Pruža optimalno izgaranje i brže širenje mirisa.

Vrijeme gorenja:

mini svijeće (85 g) = 20 sati

medium svijeće (275 g) = 60 sati

large svijeće (610 g) = 130 sati

Elipse svijeće (454 g) = 50 sati

Dizajn svijeće je suvremen s modernim stilom i elegantnim oblicima.

Imaju drveni poklopac koji je dizajniran da služi kao podmetač dok svijeća gori.

Kada svijeća izgori,staklenu posudu možete iskoristiti na više načina,dati joj novu namjenu.

Slična pitanja

2 odgovora 1.3k 👀
2 odgovora 630 👀
2 odgovora 2.7k 👀
1 odgovor 1.1k 👀
2 odgovora 479 👀
1 odgovor 587 👀
2 odgovora 1.1k 👀
5 odgovora 2.3k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...