Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Jesu li WoodWick svijeće uistinu tako kvalitetne?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Ovu vrstu svijeće kupila sam samo jednom. Ne mogu reći da sam razočarana, ali isto tako nisam ostala previše oduševljenom.

S obzirom na izrazito visoku cijenu u odnosu na svijeće koje inače kupujem, očekivala sam više od WoodWick svijeće. Za puno manje izdvojenih novaca od drugih sam proizvođača dobila jednaku kvalitetu. Primjerice, mirisne svijeće koje kupujem u Lidlu ili Bipi jednako dugo gore/traju. Također, podjednakog su intenziteta mirisa.

Zvuk pucketajućeg fitilja WoodWick mirisne svijeće dosta me uznemirava. Više mi se sviđaju svijeće koje gore „u tišini“. Isprobala sam miris Vanilla Bean. Bio je ugodan i intenzivan, ali nimalo spektakularan da bih ga izdvojila kao najbolji dosad. Ipak, kod ovih mi se svijeća sviđa njihov ergonomski dizajn i drveni poklopac.

+7 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović

Kao veiki ljubitelj mirisnih svijeća i svijeća općenitom potvrdila bih da Woodwick svijeće uistinu jesu jako kvalitetne. Bar je takvo moje iskustvo s istima. U to sam se uvjerila jer sam Woodwick svijeće nekoliko puta dobila na poklon (sama ih nikada nisam kupovala zbog visoke cijene). Ove svijeće mogu dugo gorijeti, prekrasnog su, punog mirisa, a lijep detalj je i činjenica da njihov fitilj pucketa dok gori.

Jako mi je teško izabrati koja najbolje miriše( uz napomenu da ih nisam sve posjedovala, neke sam samo pomirisala u dućanu :D), ali neke od dražih su mi Oudwood, Trilogy Cozy Cabin, Suede and Sandalwood ( duboki, dvenasti tonovi) i Black Cherry (voćni ton).

Woodwick mirisna svijeća Oudwood srednja

+7 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović
Ove svijeće su izrazito kvalitetne i vrlo lijepog dizajna. Miris je jako intenzivan, meni osobno malo zagušujuć nakon nekog vremena. S obzirom na cijenu ne isplati ih se redovito kupovati. Na tržištu postoje svijeće koje su znatno povoljnije i dosta slične WoodWick svijećama. Unatoč tome, WoodWick svijeća je savršen poklon jer osim svojim dizajnom svakog čovjeka iznenadi i svojim pucketanjem. Meni je to osobno najbolja stavka WoodWick svijeće jer daje ugođaj goruće vatre u kaminu. :)
+5 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković

WoodWick su jedne od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća.

Specifičnost WoodWick svijeća je drveni fitilj koji za vrijeme gorenja stvara zvuk pucketanja drva. Pruža optimalno izgaranje i brže širenje mirisa.

Vrijeme gorenja:

mini svijeće (85 g) = 20 sati

medium svijeće (275 g) = 60 sati

large svijeće (610 g) = 130 sati

Elipse svijeće (454 g) = 50 sati

Dizajn svijeće je suvremen s modernim stilom i elegantnim oblicima.

Imaju drveni poklopac koji je dizajniran da služi kao podmetač dok svijeća gori.

Kada svijeća izgori,staklenu posudu možete iskoristiti na više načina,dati joj novu namjenu.

Slična pitanja

2 odgovora 1.3k 👀
2 odgovora 614 👀
2 odgovora 2.6k 👀
1 odgovor 1.1k 👀
2 odgovora 474 👀
1 odgovor 581 👀
2 odgovora 1.1k 👀
5 odgovora 2.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...