Nikolina Šrajbek u rubrici Odjeća i obuća od Nikolina Šrajbek
promjena rubrike od Znatkica
Većina muškaraca ne nosi pidžame. Zašto?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+8 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić
Ja spadam u ovaj dio koji ne nose pidzame. Pa da iskreno kazem, nema nekog velikog razloga zasto ih ne nosimo. Jednostavno se ja osjecam ugodnije u krevetu, pogotovo zimi zelim da mi bude malo hladnije da lakse zaspim, dok mi je ljeti vrlo vruce i bez pidzame a kamo li sa njom. Nisam iskreno nikada ni bio ljubitelj pidzama, samo sam ih nosio dok sam bio dijete jer sam bio osjetljiviji na vrijeme. Za drugi dio muskaraca ne bi znao, mozda zbog istih razloga ne nosu pidzame kao ja.
+6 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Muškarcima se jednostavno neda nositi pidžame, bolje im je biti u donjem rublju (gaćama) i majici po kući jer su jednostavniji. Kada im je hladno bit će im logičnije da pojačaju grijanje nego da obuku pidžamu koja ih može više ugrijati i struje se ne troši. Tako je moj dečko nosio havajke i majicu po stanu usred zime i sve pidžame koje mu je majka kupila bi držao u ormaru. Osobno smatram da je to i nebitno jer pogotovo kada zatopli znam zaspati u svakavim kombinacijama :D
+6 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec
odabran od Nikolina Šrajbek
 
Najbolji odgovor
Ja sam muškarac i mogu reći da nosim pidžame. Istina po zimi. Po ljeti je vruće i bokserice su dovoljne za po doma kao i kratke hlače po vani. Naravno, po vani nosim i majicu. No po doma su bokserice taman.

Zimi je naravno hladnije, ali bez obzira na dobro i toplo grijanje, ugodnije je nositi barem doljnji dio pidžame. Gore nosim potkošulju ili majicu ali rijetko ili nikad da nosim gornji dio pidžame.

Kod mene dakle pidžama za muškarca da, ali samo donji dio pidžame.
+5 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić
Ovo pitanje se pita mnogo cura koje su jednostavno naviknule imati lijepe pidžame za spavanje te ne shvaćaju zašto netko ne bi htio nositi ih. Jedan od razloga je taj što je curama bitno imati lijepu spavaćicu ili pidžamu te se vesele kupovini istih, pogotovo kada dođe božićno vrijeme pa imamo puno opcija za birati. Curama je to interesantno, dok dečki jednostavnu ne brinu hoće li spavati u lijepome ili ne. Ne vesele se kupovini kao mi tako da preskaču i korak oblačenja.

Također, ovdje ulogu igra i vrućina jer je dečkima vruće spavati u bilo kakvoj vrsti pidžame tako da će izabrati spavanje samo u boksericama ili nekoj običnoj pamučnoj majici nego cijelom kompletu pidžame.

Slična pitanja

3 odgovora 489 👀
1 odgovor 204 👀
1 odgovor 442 👀
2 odgovora 329 👀
Lovro Gorup 30.10.2020. pitanje u rubrici Priroda od Lovro Gorup
4 odgovora 1.6k 👀
2 odgovora 1.6k 👀
4 odgovora 405 👀
Ivana Basar 18.09.2020. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Ivana Basar
3 odgovora 288 👀
3 odgovora 1.4k 👀
Ivana Basar 15.09.2020. pitanje u rubrici Priroda od Ivana Basar
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...