257 pregleda
Ivana Mačić u rubrici Sport i rekreacija od Ivana Mačić [Ekstraktivan] (6.6k bodova)
Koji hrvatski fitness guru je po Vama najbolji? Ima ih dosta koji stavljaju video na youtube, instagram, tiktok... Kojeg biste odabrali kao najboljeg kod nas i da ga pratite?

Kako biste ocijenili njezine ili njegove savjete oko vježbanja, savjete oko prehrane, pristup pratiteljima, interakciju s pratiteljima....

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.5k bodova)
uređen od Sandra

Aktivno pratim na društvenim mrežama i youtube kanalima naše mlade hrvatske trenere Martinu Boščić i Bornu Butijer. Trake za vježbanje sam kupila od nje i uvidjela sam rezultate nakon 2 i pol mjeseca kao da sam trenirala 6 mjeseci. Jako sam zadovoljna s trakama. Borna Butijer takodjer aktivno možda i još aktivnije odgovara na upite, ima i više video zapisa, davao je besplatne planove prehrane i treninga, koje ostali treneri naplaćuju i za mene je on najbolji. Kada pratim nekoga vezano za trening i ishranu onda mi je bitno da je osoba profesionalna u tom poslu jer ja tu nisam radi njihovog privatnog života nego sam više klijent za treninge. S obzirom na to više pratim njega jer je kao muškarac profesionalniji u tom poslu jer je jednostavniji. Ona, iako volim kupovati i ubuduće ću kupovati njezine rekvizite za treniranje dosta je konfliktna osoba, u tom periodu kad sam je pratila našlo se previše storya koji nisu povezani sa vođenjem treninga, proziva ljude tagiranjem na storye, meni treba pozitivni motivator i isključivo trener.

Njih dvoje su definitivno super za savjete oko vježbanja i interakciju s ljudima,  vjerujem da ćete biti zadovoljni i da će vam se oni svidjeti.

 

Ovdje je video po kojem sam ja trenirala prošlo ljeto i vidjela napredak (12 vježbi) challenge kroz period od 30 dana za podizanje stražnice, jačanje noge i otklanjanje masnih djelova na donjem djelu tijela.

Znatkica od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)
Staviš link na YouTubeu kanal ili video?
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.5k bodova)
Hej, Znatkice, naravno, stavila sam!

Slična pitanja

1 odgovor 356 pregleda
2 odgovora 171 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...