904 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Tražim preporuke besplatnih web stranica/aplikacija koje sadrže fitness programe za vježbanje kod kuće.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.6k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Fitness je vrlo važan dio naših života, pa i zdravlja. Za vježbanje nije potrebno plaćati mjesečne članarine kao što svi misle. Danas je vježbanje potpuno besplatno! Sve što Vam treba je dobra volja, motivacija, prostirka i bočica vode.

Postoji puno aplikacija i YouTube videa i kanala na kojima možete pratiti razne fitness programe i to potpuno besplatno. 

  • FitnessBlender- ovaj YouTube kanal se sastoji od raznih vježbi za različite skupine mišića, kao i program za cardio fitness
  • Pamela Reif - Pamela je mlada influencer-ica koju je svoju fitness karijeru započela još prije nekoliko godina. Ambasadorica je Pume i još mnogih brendova. Na njezinom Instagram profilu možete pronaći fitness programe po tjednima te za 3 razine, ovisno o intenzitetu. Svaki tjedan izbacuje nove videe. Videi su kratki, bez teksta i pauza, ali itekako isplativi.
  • Sami Clarke - Također mlada fitness influencerica koja zrači svojom pozitivnom energijom. Na svom Instahram profilu često radi live fitness videe gdje možete trenirati s njoj kao da ste uživo prisutni.
  • BeFIT.- YouTube kanal koji nudi razne videe vježbanja, ovisno čemu se želite posvetiti. Videi izlaze svaki tjedan te svaki put nešto novo.

Većina fitness kanala te influencera dijeli i savjete o prehrani te motivaciji za fitness. Dajte im priliku!

+2 glasa
Zvonimir Josip Strinić od Zvonimir Josip Strinić [Proaktivan] (933 bodova)

U potpunosti se slažem s postojećim odgovorom ono što bih dodao je par youtube kanala koji su lako gledljivi i sadrže enciklopediju znanja o fitnessu:

1. John Meadows takozvani mountaindog1, stara škola bodybuildinga ima poseban playlist za vježbanje kod kuće, vježbe su visoko efikasne i zamorne te su pogodne za sve vježbače, link za playlist naziv videa (link veza nije moguća) - At Home "8" Exercise High Intensity Band Push Workout

2.  Simeon Panda - prikazuje vježbe s bučicama, također za vježbanje kod kuće naziv videa: BUILD REAL MUSCLE AT HOME (NO GYM NEEDED)

3. Jeff Nippard - momak koji bazira cijelu filozofiju oko znanstvenog pristupa, trening bez opreme kod kuće naziv videa : How To Build Muscle At Home: Science-Based Workouts (No Equipment Needed!)

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...