288 pregleda
Nikolina Šrajbek u rubrici Internet od Nikolina Šrajbek
promjena rubrike od Znatko
Koja su tri pitanja koja na Znatku imaju najviše pregleda i koliko?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+18 glasa
Znatko od Znatko

Najpoznatiji domaći PiO forum Znatko.com ima ugrađen mjerač prikazivanja svakog pitanja s odgovorima (ako ih pitanje ima). Mjerenje se odvija automatski te svaki puta kada posjetitelj zatraži prikazivanje nekog pitanja s odgovorima, interni brojač pregleda se poveća za jedan broj. Dakle, radi vrlo jednostavno. Saznajte ovdje koliko pitanje i odgovor zajedni utječu na veću čitanost.

Osim toga, Znatko.com koristi Google Analytics analizu, no ona nije javna kao što je javan prikaz broja pregleda pitanja s odgovorom. Ali povremene izdvojene prikaze Znatkove mjesečne statistike posjećenosti možete pogledati.

Nikolina, da vidiš sortirana pitanja od onog s najviše broja pregleda prema najmanje, potrebno je da odeš na naslovnicu, na dnu stranice ispod prikazanih odgovora, klikneš na link "popis svih pitanja". Na navedenoj stranici, odmah ispod glavnog izbornika pojaviti će se podizbornik te zadnja opcija u nizu tog podizbornika je "Najveća gledanost". Klikom na tu opciju dobiti ćeš pregled svih pitanja na Znatku koja imaju najviše pregleda i koliko, a naslov te web stranice na PiO forumu Znatko glasi: "Pitanja s najvećom gledanošću".

Također Nikolina, direktno možeš doći na web stranicu s naslovom "Pitanja s najvećom gledanošću" klikom na ovaj link:

https://znatko.com/questions?sort=views

+12 glasa
Nino Marić od Nino Marić

Znam da nije to direktno pitanje, ali ako nekoga zanima kako napisati pitanje (i odgovor!) koje će u konačnici imati puno, pa možda i najviše pregleda, onda imate ovdje Znatkove smjernice iz interne analize tekstova koje je objavljivala Znatkova redakcija:

Koje sadržaje ima smisla objaviti na Znatku?

Odgovor na pitanju iznad govori koje sadržaje (tekstove) ima smisla objaviti na Znatku kako biste povećali čitanost i pitanja i odgovora. No, put do najviše pregleda (do najveće čitanosti) - dug je put. :) Sretno!

Borna Matić od Borna Matić
Da bi neko povećao broj pregleda, autor pitanja ili odgovora bi jednostavno mogao napraviti share na svom Facebook profilu i pozvati sve svoje prijatelje ili fanove da pogledaju njegov ili njezin odgovor. :) Zar nije jednostavno?

Slična pitanja

3 odgovora
7 odgovora
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...