Nikolina Šrajbek u rubrici Internet od
promjena rubrike od Znatko
Koja su tri pitanja koja na Znatku imaju najviše pregleda i koliko?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+20 glasa
Znatko od

Najpoznatiji domaći PiO forum Znatko.com ima ugrađen mjerač prikazivanja svakog pitanja s odgovorima (ako ih pitanje ima). Mjerenje se odvija automatski te svaki puta kada posjetitelj zatraži prikazivanje nekog pitanja s odgovorima, interni brojač pregleda se poveća za jedan broj. Dakle, radi vrlo jednostavno. Saznajte ovdje koliko pitanje i odgovor zajedni utječu na veću čitanost.

Osim toga, Znatko.com koristi Google Analytics analizu, no ona nije javna kao što je javan prikaz broja pregleda pitanja s odgovorom. Ali povremene izdvojene prikaze Znatkove mjesečne statistike posjećenosti možete pogledati.

Nikolina, da vidiš sortirana pitanja od onog s najviše broja pregleda prema najmanje, potrebno je da odeš na naslovnicu, na dnu stranice ispod prikazanih odgovora, klikneš na link "popis svih pitanja". Na navedenoj stranici, odmah ispod glavnog izbornika pojaviti će se podizbornik te zadnja opcija u nizu tog podizbornika je "Najveća gledanost". Klikom na tu opciju dobiti ćeš pregled svih pitanja na Znatku koja imaju najviše pregleda i koliko, a naslov te web stranice na PiO forumu Znatko glasi: "Pitanja s najvećom gledanošću".

Također Nikolina, direktno možeš doći na web stranicu s naslovom "Pitanja s najvećom gledanošću" klikom na ovaj link:

https://znatko.com/questions?sort=views

+13 glasa
Nino Marić od

Znam da nije to direktno pitanje, ali ako nekoga zanima kako napisati pitanje (i odgovor!) koje će u konačnici imati puno, pa možda i najviše pregleda, onda imate ovdje Znatkove smjernice iz interne analize tekstova koje je objavljivala Znatkova redakcija:

Koje sadržaje ima smisla objaviti na Znatku?

Odgovor na pitanju iznad govori koje sadržaje (tekstove) ima smisla objaviti na Znatku kako biste povećali čitanost i pitanja i odgovora. No, put do najviše pregleda (do najveće čitanosti) - dug je put. :) Sretno!

Borna Matić od
Da bi neko povećao broj pregleda, autor pitanja ili odgovora bi jednostavno mogao napraviti share na svom Facebook profilu i pozvati sve svoje prijatelje ili fanove da pogledaju njegov ili njezin odgovor. :) Zar nije jednostavno?‌

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k 👀
3 odgovora 653 👀
9 odgovora 1.2k 👀
2 odgovora 409 👀
1 odgovor 327 👀
2 odgovora 520 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...