Ivan Gačić u rubrici Odnosi i veze od Ivan Gačić
uređen od Znatko

Što žene vide u 20 godina starijim muškarcima?

Zašto se zaljubljuju u starije muškarce 20 godina i zašto žele vezu s njima?

Što to imaju 20 godina stariji muškarci?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+25 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Ovdje je teško generalizirati jer svaka žena ima vlastite kriterije, želje i ukuse, ali znam da je za neke žene ovdje stvar ozbiljnosti koja dolazi s godinama. Mnoge žene smatraju(što se često može pokazati točnim) da su stariji muškarci emotivno zreliji, znaju što žele, znaju kako izražavati svoje mišljenje i stavove pa žene to vjerojatno više privlači. Uz starije muškarce često se veže i pojam "uspjeha" što definitivno ne mora biti istinito, ali muškarci u tim godinama uglavnom već imaju stabilan posao, svoj stan i privatnost što je također poželjno. 

Naravno ovo su samo neke stvari koje ne moraju uvijek biti istinite, ali znaju se pokazati točnima. Ne treba osuđivati, već gledati koliko su ljudi kompatibilni po karakteru i koliko ih vežu zajednički interesi i mišljenja. Godine su ponekad zaista samo broj. 

+19 glasa
Maja Kos od Maja Kos

Za razliku od dvije moje frendice/poznanice, nisam imala iskustva sa 20 godina starijim dečkom. Jedna je zadovoljna s vezom, a druga je rekla za njega koji je 20-ak godina stariji od nje, mislim točnije 18 godina - "veza kao i svaka druga".

Vjerojatno neke žene privlači sigurnost i stabilnost koji pružaju stariji muškarci, a neke možda odbija mišljenje društva o njihovoj vezi.

Iako je ovdje pitanje za muškarce i ima čak i naših poznatih kod kojih je razlika u vezi 20-ak godina, gdje je muškarac taj koji je stariji, postoji i suprotna strana, a svjetski primjer je konceptualna umjetnica Marina Abramović (72) koja je spomenula vezu sa svojim dugogodišnjim dečkom Toddom Eckertom (53), koji je čak 21 godinu mlađi od nje, pa je izjavila za 24sata:

"Seks mi je jako važan. Uvijek je bio. Mnogi misle da žene nakon menopauze odustanu od ideje seksa. Za mene je seks postao još i bolji nakon, zato što nemam brige oko trudnoće. Imam dečka koji je 21 godinu mlađi od mene. Divno je! Nemam problema s time da sam vrlo seksualno aktivna. Sretna sam i vidim seks neophodan dio balansa u životu, uz dobru hranu, humor i sreću."

Izvor: https://www.24sata.hr/show/marina-abramovic-imam-decka-mladeg-21-godinu-a-seks-je-jos-bolji-od-kad-sam-u-menopauzi-787014

+17 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Moj tip muškarca nije stariji muškarac 20 godina od mene ali po mišljenjima mnogih žena stariji muškarac je taj koji je vrijedan njihovog vremena jer zna što želi u vezi. Budući da stariji muškarac ili više ne može imati djecu ili ima djecu iz prethodnog braka mnogim ženama to predstavlja zadovoljstvo jer ima više vremena za nju. Razlika u godinama ne bi trebala predstavljati problem ako se pojedinci usredotoče jedno na drugo i na to kako se osjećaju.
Karlo Greguranić od Karlo Greguranić
Budući da stariji muškarac ili više ne može imati djecu ili ima djecu iz prethodnog braka mnogim ženama to predstavlja zadovoljstvo jer ima više vremena za nju. Ova konstatacija je  onda pogrešna tj. sebična u tom pogledu i s takvom ženom da znam unaprijed ne bi bio,  a ovo da nemremo imat kao stariji djecu je pogresno s znanstvene strane (da sad ne objašnjavam...)
+8 glasa
Dina Kljajić od Dina Kljajić

Osim što je nekima kinky, jedna mlada engleska blogerica koja često piše o seksi temama pokušala je objasniti što joj je toliko privlačno kod starijih muškaraca. Pa kaže:

  • imaju bolje poslove,
  • bolje domove,
  • te općenito - ljepše se ponašaju.

Za razliku od dečkiju njezine generacije, prije će je njihovi očevi izvesti na prave spojeve. Svakako vole počastiti ili naruče Uber da otputujete kući.

Mlada blogerica misli kako se muškarci određene dobi vole osjećati superiornima u odnosu na one iz mlađih generacija – čak i one koje su sami odgojili. Nadalje, smatra da su stariji muškarci samosvjesni i kako i oni dobivaju s mlađim curama komplimente jer se i oni vole osjećati privlačno.

Slična pitanja

1 odgovor 216 👀
6 odgovora 651 👀
6 odgovora 1.7k 👀
2 odgovora 562 👀
Sandra Vukov 27.12.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Sandra Vukov
1 odgovor 411 👀
2 odgovora 529 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...