Znatkica u rubrici Sport i rekreacija od

Kakav je to humanitarno–sportski događaj Gem Set Hrvatska?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Projekt Gem Set Hrvatska

Humanitarno – sportski spektakl Gem Set Hrvatska projekt je koji okuplja najpoznatije sportaše i sportašice Hrvatske s ciljem izgradnje sportskih igrališta za djecu i promocije važnosti bavljenja sportom od najranije dobi. 

Nakon spektakularnog prvog izdanja na Šalati, Zaklada Marin Čilić ovo je ljeto organizirala drugo izdanje ovog jedinstvenog događanja. Grad Petrinja, 12. i 13. srpnja 2021., postao je sportski centar Hrvatske koji je po prvi put u svojoj dugoj povijesti ugostio najtrofejnije sportaše i sportašice Hrvatske. U Petrinji su se Marinu pridružili kolege sportaši i sportašice jer su zajedno prikupljali sredstva za izgradnju dva sportska igrališta za djecu u Sisačko-moslavačkoj županiji, ali i kako bi poručili mladim Petrinjcima i njihovim vršnjacima diljem Hrvatske koliko je redovna tjelovježba bitna za njihovo zdravlje.

Gem Set Kino za Petrinju

Posao Zaklade Marin Čilić je gotovo uvijek zanimljiv, dinamičan i čini zadovoljnima sve okolo pa i publiku... Ipak, ponekad imaju priliku uključiti se i u posebne projekte koji njihovoj radnoj svakodnevici daju posebnu notu i dodatno ih sve inspiriraju. 

Dana 12. i 13. srpnja 2021. bili su dio humanitarno – sportskog spektakla Gem Set Hrvatska, projekta koji je u Petrinji okupio najpoznatije sportaše i sportašice Hrvatske, s ciljem izgradnje sportskih igrališta za djecu i promocije važnosti bavljenja sportom.  

Luka Modrić, Mateo Kovačić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Borna Ćorić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Nikola Mektić, Mate Pavić sportska su imena koja je povezao i spojio Marin Čilić te njegova Zaklada kroz organizaciju ovog jedinstvenog sportsko-humanitarnog druženja u Petrinji. 

Uživali smo u divnoj atmosferi koja je vratila osmijeh na lice malima i velikima, a tvrtki VIA SOLIS je bila čast što je mogli dati i svoj doprinos - kroz organizaciju kina pod zvijezdama.  

Slična pitanja

3 odgovora 363 👀
1 odgovor 328 👀
1 odgovor 345 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...