Znatkica u rubrici Turizam i putovanja od Znatkica

Što nam donosi ovogodišnja turistička konferencija "Turizam 365"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Turistička konferencija Turizam 365 održati će se 8. listopada 2021. i kao primarni sadržaj ove godine naglašava sljedeće teme:

 1. održivo poslovanje i 
 2. novu budućnost turizma. 

Konferencija Turizam 365 se odvija kao hibridni event, što znači da će događanje moći pratiti profesionalci iz turističke branše osim uživo u dvorani u Termama Tuhelj i oni putem društvenih mreža.

Konferencija Turizam 365

Konferencija Turizam 365 je stasala u jedan od glavnih godišnjih turističkih susreta za Hrvatske turističke profesionalce i to upravo jer ima  za cilj pokazati trenutno važeću problematiku turističkog sektora, važnost turizma u gospodarstvu te zbog jakog razvoja i suradnje između ostalih turističkih destinacija po Središnjoj Europi i Mediteranu. Zato se u sklopu konferencije Turizam 365 organizira i tzv. Ministarski forum u kojem sudjeluju europski ministri turizma, koji će sudionicima konferencije predstaviti i obrazložiti vlastite strategije razvoja turizma i planove za post-covid turizam

Ove godine u Ministarskom forumu sudjeluju:

 • ministrica Nikolina Brnjac,
 • Zdravko Počivalšek, ministar iz Slovenije, 
 • Elisabeth Köstinger, ministrica iz Austrije,
 • te još neki europski ministri za koje se čega potvrda.

Neki od ostalih panelista na ovogodišnjoj konferenciji bit će:

 • Leila Krešić-Jurić, direktorica HTI Partner i EHTI Summita, 
 • Veljko Ostojić, direktor HUT-a i predsjednik UPUHH-a, 
 • Kristian Šustar, direktor razvoja Uniline TA, 
 • Siniša Topalović, direktor Horwath HTL,
 • te drugi.

Ove godine cilj konferencije Turizam 365 je predstaviti i raspravljati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma, predstaviti primjere najbolje prakse te prijedloge, inicijative i planove za post-covid turizam i nove prilike sa snažnim naglaskom na održivo poslovanje, smart/pametni turizam, nove tehnologije, digitalizaciju i aktualne trendove u turističkom sektoru.

Povijest konferencije Turizam 365

Konferencija Turizam 365 je kao i uvijek o cjelogodišnjem turizmu te iza sebe ima već četiri izdanja, a projekt redovito dovodi eminentne stručnjake domaćeg i europskog turizma te izaziva značajnu pozornost javnosti i medija. Do sada je konferencija ugostila vrhunske stručnjake iz turizma iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Španjolske, Portugala, Njemačke, Velike Britanije, Irske, UAE/Dubaia te Bosne i Hercegovine, a posebno su ponosni na 2 održana Ministarska foruma u kojima su po prvi puta organizirali sudjelovanje ministara turizma i pripadajućih grana na stručnoj konferenciji iz Slovenije, Austrije, Španjolske, Crne Gore, Albanije i Hrvatske. 

Prošlogodišnja konferencija

Do pandemije i lockdown-a konferenciju Turizam 365 je posjećivalo 300-tinjak turističkih profesionalaca, a prošlogodišnji event (2020.) pratilo je 100 sudionika u dvorani (radi ograničenja Stožera sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama) i gotovo 1.400 sudionika (jedinstvenih posjetitelja) putem online prijenosa iz 16 zemalja.

Kome je namijenjena konferencija Turizam 365?

Konferencija Turizam 365 je namijenjena turističkim profesionalcima iz svih vidova turizma jer u prvi plan stavlja teme razvoja turističkog poslovanja tijekom cijele godine, produljenja i jačanja sezone, kreativnog razvoja poslovanja, upravljanja destinacijama i održivosti u Hrvatskoj, Regiji i Mediteranu. 

Prijava na konferenciju Turizam 365

Rezervirajte i vi termin u kalendaru za ovu konferenciju te petak, 8. listopada 2021., provedite u kongresnom centru Terma Tuhelj ili prateći konferenciju na webu na: https:/www.turizam365.com

Slična pitanja

2 odgovora 302 👀
Ana Pilato 08.03.2022. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato
1 odgovor 273 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...