77 pregleda
Ana Pilato u rubrici Sport i rekreacija od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Što donosi Lim Bay Challenge 2021?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (17.9k bodova)

Sve je spremno za još jedan "Lim Bay Challenge 2021" koji će i ove godine oduševiti sve prisutne

Sportski događaj Lim Bay Challenge 2021 održat će se između 15. i 17. listopada 2021. na spektakularnoj lokaciji resort Vrsar Belvedere s bogatim programom aktivnosti za djecu i odrasle gdje će se naći yoga tečajevi za djecu i odrasle, vožnje biciklima, šetnje kroz prirodu, utrke te još mnogo drugih zanimljivih outdoor aktivnosti.

Prvog dana ovog sportskog događaja, u petak 15. listopada, na programu će se naći aktivnosti u kojima će moći uživati cijela obitelj. Najmlađi će se moći prepustiti organiziranoj potrazi za blagom u utrci dugoj jedan kilometar gdje će zajedno s članom obitelji morati pratiti tragove te zajednički doći do cilja. Prije same utrke i roditelji i djeca moći će se opustiti na tečaju yoge koja će ih pripremiti na laganu utrku Istarskom prirodom.

Drugog dana subota je rezervirana za natjecatelje željne malo intenzivnijeg ritma i kojima boravak u prirodi predstavlja i odmor, ali i priliku za pomicanje vlastitih granica izdržljivosti. Na rasporedu su dvije utrke:

  1. dužine 65 kilometara u Ultra kategoriji te 
  2. 40 kilometara u Light kategoriji sa startom u Vrsaru.

Oba natjecanja imaju više etapa koje uključuju trčanje, vožnju brdskim biciklom, veslanje kayakom te specijalnu i gradsku orijentaciju. Za one koji se ne odluče na sudjelovanje u utrci, organizirano je mnogo drugih aktivnosti koje uključuju tečaj sportskog penjanja, adrenalinska aktivnost koja će sigurno mnogima biti nezaboravno iskustvo te Bike&Boat, gdje će se sudionici biciklima i brodom upoznati s ljepotama Istre i okolice. Svi željni upoznavanja krajolika uz još lakši tempo, naći će svoje mjesto u nordijskom hodanju kroz prirodu.

Natjecatelji Sunny kategorije, trećeg dana u nedjelju, na mjesto starta bit će prevezeni autobusima do poznate srednjovjekovne gradine Dvigrad među čijim je zidinama predviđen start utrke, dok će cilj biti resort Belvedere. Ova zahtjevna kategorija je klasična hardcore trail utrka s 800 m uspona i 950 m spusta na stazi dužine 30km. Duž cijele trase utrke, natjecatelji će uživati u iznimno atraktivnim vizurama koje će uz spomenuti Dvigrad obuhvatiti i najljepše vidikovce s kojih puca pogled na Limski kanal. Sam teren zanimljiv je mix mediteranskog kamenjara i šumovitih predjela šume Kontija i obalnih šumaraka. Istoga dana natjecatelji se mogu okušati i u kategoriji Fun&Run (10,3km sa 150 m visinske razlike) koja je zamišljena kao rekreativna utrka za sve koji žele provesti dan u prirodi i uz laganu šetnju i trčanje.

Ovogodišnji Lim Bay Challenge 2021 sportski je događaj organiziran od strane Sportskog društva Trickeri iz Pazina a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Vrsar i u suradnji s hotelijerskom kompanijom Maistra koji su se pobrinuli da svim sudionicima te zaljubljenicima u outdoor pruže nezaboravno iskustvo te odličnu zabavu uz visoku dozu adrenalina.

Svim sudionicima ovog eventa kojima bude potreban smještaj, Maistra je pripremila popuste kako bi se mogli opustiti i uživati u svim čarima Istarskog kraja.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prijava
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.3k pitanja

14.8k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...