Hrvoje Hladnik u rubrici Zdravlje i medicina od

Dakle, predvečer dobijemo visoku temperaturu, nos curi, grlo peče, suhi kašalj... Uzme se sprej za grlo Tantum Verde, Septolete bez šećera za grlo, Lupocet 500mg, čaj s medom, koji "domaći zdravi napitak", legne u krevet navečer, preznoji se kroz noć, zaspi i... ujutro se čovjek probudi mokar od znoja, ali - magično zdrav! Potvrđeno. Ponovljeno. Događa se! :)

Kako se to objašnjava ovo "ozdravljenje preko noći" s obzirom da se najčešće govori o ekstremima - ljudima bez simptoma koji zaraze druge i onima koji boluju, pa i duže s komplikacijama? U kojim okolnostima je moguće tako magično ozdraviti preko noći?

Darko Međimurec od
Možda se radi o prehladi?!‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Petra Doležal od
Definitivno se od korone ne može ozdravili preko noći. Ukoliko se osoba zdravo hrani, pije dodatke za imunitet poput Crnog kima, i sličnih proizvoda, onda će se brže oporaviti. Imunitet je iznimno važan, bitno je ukoliko se zarazimo brinuti i o svojim ukućanima jer ukoliko se i oni zaraze, ozdravljenje će biti sporije i teže. Ključ je u odmaranju, piti pripravke za jačanje imuniteta i ne očajavati. Pozitivan stav je također važan jer osoba na taj način ne pada u depresiju ili tjeskobu zbog bolesti(takvo stanje može unazaditi naš oporavak).
+3 glasa
Ivana Steković od
Kad god sam bila bolesna nikad se nisam izlječila u jedan dan,zato ovo prvi put čujem. Gripa,viroza,prehlada,upala,infekcija,bolovi…uvijek traju duže nego jedan dan.

Jedino sam za prehladu “skeptična” jer možda to može proći,naravno sa pravim antibioticima preko noći.

Isto tako kad smo bolesni moramo razmišljati pozitivno,jer čim smo u toj negativi i o tome kako nam nije dobro onda nam je još više loše,to je ipak psihički.
Darko Međimurec od
Dobro si posumnjala... Možda je mislio na prehladu. Dosta je tu sličnih simptoma.‌
Nino Marić od
Iako... Neki su asimptomatski zaraženi. Takvi su naizgled bolesni - nula dana!!! Možda je moguće biti bolestan samo jedan dan ili jednu noć?!?!? Ne znam.‌
Darko Međimurec od
...a možda nije bila ni gripa ni korona :D
Marija Smiljan od
Sad čitam da su simptomi omikrona isti kao kod prehlade. Ali blaži nego kod delte. Pogotovo omikron "voli" cijepljene.‌

Slična pitanja

4 odgovora 413 👀
2 odgovora 3.1k 👀
2 odgovora 359 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...