338 pregleda
Nino Marić u rubrici Zabava od Nino Marić (15.7k bodova)

Kako se Mate Mišo Kovač pojavio u novom Žujinom TV spotu za Legendarno pivo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija (131k bodova)
prikazano od Znatko

Legendarni Mate Mišo Kovač u novom Žujinom TV spotu za Legendarno pivo 

Svaki kafić, svaki kvart i svaka zemlja imaju svoju legendu, a novi reklamni spot omiljenog hrvatskog piva napravljen je upravo u čast svim legendama iz naše svakodnevice

Nakon lansiranja novog piva na tržište, koje je u svega mjesec dana steklo brojne obožavatelje, Ožujsko i Zagrebačka pivovara predstavljaju i novi reklamni televizijski spot za Ožujsko Legendarno. Sve oko novog piva je u znaku legendi, legendarnih trenutaka i legendarnog okusa, pa tako i spot u kojem glavne uloge i ovaj put imaju omiljeni Žujini glumci Goran Navojec, Goran Bogdan i Rene Bitorajac. No sada se poznatom glumačkom trojcu pridružila i jedna od najvećih domaćih legendi - Mate Mišo Kovač koji ovih dana najavljuje svoj novi koncert u Splitu.

Kreativni koncept TV spota ponovno potpisuje agencija BBDO na čelu s kreativnim direktorom Almirom Okanovićem. Promotivni video je napravljen u čast svim legendama iz naše svakodnevice, a Mate Mišo Kovač je svojim likom i dijelom savršeno zaokružio cijelu priču.

“Našom kampanjom za Ožujsko Legendarno htjeli smo odati počast svim legendama: i onim lokalnim, i nacionalnim, pa i globalnim. Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu i sigurni smo da će se mnogi od njih prepoznati u našoj kampanji. I naravno, kakva bi to kampanja za Legendarno pivo bila bez naše najveće živuće legende Miše Kovača?” poručio je kreativni tim BBDO-a.

Ožujsko Legendarno predstavljeno je povodom 130 godina Žuje i Zagrebačke pivovare, a ovom reklamom omiljeni hrvatski pivski brend nastavlja pomicati granice.

„Kad smo stvarali Legendarno, htjeli smo stvoriti pivo koje će biti na ponos Ožujsko brenda. Vjerujemo da smo u tome i uspjeli. Na ponos brenda je tako i novi spot u kojem osim naših legendarnih glumaca sudjeluje i naša najveća živuća glazbena legenda Mate Mišo Kovač, a iza kojeg stoji jednako legendaran tim iz BBDO-a. Velika nam je čast što se Mišo pridružio ovoj našoj priči, jer on zaista jest legenda, a nadamo se da će prava legenda postati i naše pivo.”

...komentirao je Zlatko Novaković, marketing menadžer za domaće brendove u Zagrebačkoj pivovari i dodao kako je Žuja u marketinške aktivnosti oko novog piva uključila još jednu sportsku legendu koja će na Žujinoj Facebook uskoro otkriti detalje o svojoj svjetski uspješnoj karijeri.

Ožujsko Legendarno je trosladno pivo bogatog okusa s notama karamelnog slada i upečatljive zlatno-bakrene boje s dodatkom odabranih sorti plemenitog hmelja. Ono je nastalo kao rezultat praćenja tržišnih trendova gdje je uočena preferencija potrošača prema bogatim i slađim okusima piva, a prije nego je predstavljeno javnosti, Legendarno su ocjenjivali odabrani utjecajni ljudi iz medija, biznisa, sporta i glazbe. Više od 80% ispitanika preporučilo bi Legendarno, a čak više od 70% njih misli da je ono bolje od drugih piva na tržištu.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Nino Marić 09.12.2021. pitanje u rubrici Umjetnost i kultura od Nino Marić (15.7k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 09.09.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris (8.8k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.6k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...