130 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris (8.8k bodova)
uređen od Znatko

Čime se bavi brend Rowenta?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (129k bodova)
prikazano od Znatko

Rowenta, brend osnovan u Njemačkoj 1909. godine, uvijek nastoji izaći u susret suvremenim ženama i muškarcima putem svakodnevnih inovacija, kombinirajući performanse koje garantiraju savršene rezultate i karakteristike malih kućanskih aparata koji brinu o vašim potrebama kada se radi o vašoj kosi, bradi i koži.

Osim aparata za osobnu njegu, Rowenta se brine i za vaš dom, zahvaljujući aparatima koji peglaju i dezinficiraju svu vašu odjeću, zatim efikasnim i tihim usisivačima koji peru i usisavaju na jednostavan način te proizvodima koji poboljšavaju kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru, kako biste se osjećali odlično u vlastitom domu. Ponosimo se stalnim nastojanjima da optimiziramo potrošnju resursa tokom razvoja i upotrebe naših proizvoda kako bismo Rowenta performanse učinili održivijim i zdravijim po naš okoliš.

Rowenta kao brend stalno ulaže u inovacije te ide u korak sa trendovima, a upravo takav jedan iskorak predstavlja i suradnja dva velika brenda Rowenta & Karl Lagerfeld. Ove godine lansirana je limitirana serija vrhunskih proizvoda za njegu i stiliziranje kose. Kompletan asortiman se sastoji od preko 20 artikala, uključujući najsuvremenije fenove za kosu, pegle za kosu i uvijače, kao i rotirajuću četku i aparate za šišanje. Kolekcija će biti distribuirana širom svijeta.

Woman.Comm klub

Linija će istaknuti tri vodeća proizvoda koji su dizajnirani prvi u seriji i razvijeni kroz spomenuto ekskluzivno partnerstvo te koji pružaju performanse stiliziranja na profesionalnom nivou sa sjajnim rezultatima. Ovi proizvodi su:

  • Fen za kosu s visokokvalitetnim profesionalnim motorom koji nudi performanse feniranja na nivou frizerskog salona, kao i ionsku tehnologiju „Air-to-Care“ za pojačavanje prirodnog sjaja kose;
  • Pegla za kosu sa integriranim profesionalnim češljem kako bi se ponovio nivo pažnje kao u frizerskim salonima te kako bi se osigurali vrhunski rezultati ravnanja, i jonska funkcija, uz Keratin & Glow oblogu koja pruža izuzetan sjaj;
  • Rotirajuća četka dizajnirana s Pro Dual Motion tehnologijom koja nudi profesionalne rezultate sušenja i stiliziranja kose, s jonskom funkcijom i Keratin & Glow oblogom za pojačavanje sjaja kose.

Woman.Comm klub


Za kraj treba dodati da nakon svega spomenutog nije ni čudno zašto je brend Rowenta sa oduševljenjem prihvatio sponzorstvo projekta Woman.Comm Cluba, obzirom da su veliki dio korisnika Rowenta proizvoda upravo suvremene žene, koje prate trendove, znaju prepoznati kvalitetu i za sebe uvijek biraju najbolje jer to i zaslužuju.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 17.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris (8.8k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...