Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od

Kakav je dječji zimski kamp vodenih sportova i skijanja koji organizira Ratko Štritof?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

RATKO ŠTRITOF, LEGENDA HRVATSKOG VATERPOLA, PREDSTAVLJA NOVI PROJEKT – DJEČJI ZIMSKI KAMP VODENIH SPORTOVA I SKIJANJA

Nakon impresivne igračke i trenerske karijere, Ratko Štritof uplovio je u sportske poduzetničke vode 

Vedrana Vasić / PR 365

Zlatna olimpijska, svjetska i europska odličja dokaz su kako je vaterpolo Hrvatima zapisan u genetskom kodu. Pribrojimo li tome i mnoge srebrne i brončane medalje, jasno je kako je Hrvatska već gotovo trideset godina u svjetskom vrhu, a svaka generacija iznjedrila je uspjeh na koji smo bili ponosni. Upravo zato, vaterpolo, kao jedan od najtrofejnijih sportova u hrvatskoj povijesti, zaslužuje prostor, posvećenost i najkompetentnije kadrove koji će našim najmlađima omogućiti najkvalitetniji sportski razvoj. 

Tom mišlju vodio se Ratko Štritof, bivši kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije i osvajač mnogih odličja, te došao na ideju osnivanja dječjeg zimskog kampa, na kojem će polaznici moći birati između vaterpola, plivanja, umjetničkog / sinkroniziranog plivanja te, naravno, skijanja.

Vedrana Vasić / PR 365

Ratko Štritof, legenda je hrvatskog vaterpola, čiji je presjek profesionalne karijere zaista impresivan. Ipak, kao kruna karijere ističe se srebrna medalja s Olimpijskih igara u Atlanti iz 1996. godine, ali i dva europska srebra s prvenstava u Firenci i Kranju. Bio je kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije, a 2002. proglašen je najboljim hrvatskim vaterpolistom. Najtrofejniji je igrač HAVK Mladost svih vremena, s 25 osvojenih turnira te osvajač 4 naslova Lige prvaka. Nakon igračke, uplovio je u trenerske vode, tijekom koje je vodio više prvoligaških hrvatskih i inozemnih klubova.

Vedrana Vasić / PR 365

No, da svijet na mladima ostaje, svjestan je i Štritof. Upravo zato, stvorila se ideja o dječjem zimskom kampu vodenih sportova i skijanja, gdje će najmlađi uzrasti učiti i biti pod nadzorom najvećih sportskih stručnjaka i trenera. Cilj je da mladi polaznici s jedne strane dožive sport na pravi način te maksimalno iskoriste svoj potencijal. S druge strane, sport je prilika za stjecanje osjećaja odgovornosti, kolegijalnosti i ono izrazito važno – prijateljstva. 

Kroz ovu sportsku avanturu, djecu od 10 do 15 godina vodit će Ratko Štritof i tim educiranih voditelja i trenera, u potpuno sigurnim i kontroliranim uvjetima. Iako je naglasak na vaterpolu i plivanju, djeca će imati priliku i za satove skijanja, a sve pod budnim okom licenciranih trenera skijanja. Kako je sigurnost djece najveći prioritet, u grupi će, ovisno o odabranom sportu, biti maksimalno osmero djece – za koju će biti zadužen iskusan i licenciran trener, a svako dijete imat će i svoje putno zdravstveno osiguranje. 

Vedrana Vasić / PR 365

Kamp će se, u tri termina od prosinca 2022. do veljače 2023., uz organizirane polaske iz Zagreba, održati u Sloveniji na Pohorje Village Resortu, a djeca će nakon sportskih aktivnosti imati vremena za odmor, igru i druženje s vršnjacima.

Više detalja o samom kampu možete pronaći na web stranici www.ratkostritof.com te Instagram i Facebook profilu.

Slična pitanja

1 odgovor 341 👀
2 odgovora 1.8k 👀
1 odgovor 186 👀
1 odgovor 737 👀
Robert Mali 15.04.2016. pitanje u rubrici Promet i vozila od Robert Mali
1 odgovor 244 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...