Darko Međimurec u rubrici Sport i rekreacija od Darko Međimurec
promjena rubrike od Znatko
Gdje ponaći u centru (kvart) Zagreba dobar gym za grupne treninge vježbanja tijela? Ma ne samo dobar, koji biste gym preporučili kao najbolji te koji ima ovlaštene trenere za vođenje vježbi?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Koja je najbolja teretana u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Kao jednu od boljih, ako ne i najboljih teretana u Zagrebu navela bi OrlandoFit Fitness u Branimir Centru. Članstvo u Orlandu se pogotovo isplati ako imate MultiSport karticu koju možete dobiti preko firme u kojoj radite, jer je teretana na njihovom popisu, a koštati će vas puno manje.

Teretana sadržava SPA zonu (sauna, prostor za relaksaciju i whiiepooll) te ručnike i ogrtače za spa zonu. Ovdje se poslije treninga možete opustiti i odmoriti mišiće od intenzivnog treninga. 

Za grupne treninge napravljena je višenamjenska dvorana za različite grupne treninge  kao što su funkcionalni trening, TRX i boks, aerobni program, pole šipke i obruči, trening na svili itd... Osoblje teretane čine vrhunski i profesionalni treneri i instruktori tako da ćete uvijek imati nekoga pitati ako trebate pomoć. Nemojte se ustručavati jer pri nepravilnom izvođenju vježbi može doći do ozbiljnih povreda. 

Teretana je opremljena vrhunskom modernom opremom uz koju će Vam biti užitak trenirati. Članarina nije jeftina no za sve što nudi nitko ne požali što se odlučio upisati Orlando. Ponavljam, pogotovo ako ste član MultiSporta.

 

+8 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Kao najbolju teretanu u Zagrebu preporučila bi sigurno Gym4you.

Razlog tome je što radi od 0-24 i praznicima tako da možete u svako doba dana kad god ste slobodni i imate volje otići. Uvijek je čista,uredna i mirišljava te imate konstantno ljude koji rade tamo da Vam pomognu.

Gym4you ima i svoje trenere koji će Vam pomoći i pokazati kako pravilno napraviti vježbe.

Još jedna velika prednost je to što je ima svugdje i što ima dobre i pristupačne cijene za svakoga.

Slična pitanja

2 odgovora 443 👀
4 odgovora 1.0k 👀
1 odgovor 4.1k 👀
2 odgovora 924 👀
2 odgovora 388 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...